Live-actionfilm ‘Dora The Explorer’ lost eerste foto en niemand zat hierop te wachten

Live-actionfilm ‘Dora The Explorer’ lost eerste foto en niemand zat hierop te wachten

‘Dora The Explorer’ krijgt een live-action remake en daarvan werd de eerste foto gelost. En de reacties zijn niet al te positief. Want zit er eigenlijk iemand te wachten op een remake van Nickelodeon’s meest irritante personage?

Alles krijgt tegenwoordig een live-action remake, maar dit kan mogelijk die ene live-action film te veel zijn. Dora The Explorer krijgt namelijk een nieuwe film, met echte acteurs. Het meisje dat ons vroeger op Nickelodeon een woordje Engels bijleerde en vooral haar tijd vulde met awkward silences omdat niemand écht antwoordde op haar vragen, krijgt dus zo’n remake. In die film zal Dora niet langer een zesjarige zijn, maar een tiener, gespeeld door de actrice Isabela Moner.

Dora The Explorer

Waar de film precies over zal gaan, is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat hij geregisseerd zal worden door Michael Bay, de regisseur van onder andere Armageddon en Transformers.

Bay is dus een heel ander genre gewoon, waardoor mensen zich ook luidop afvragen wat we mogen verwachten van deze live-action remake van Dora. Wordt het een echte actiefilm? Gaan we Dora Swieber te lijf zien gaan met een pistool dat ze uit haar zingende rugzak tovert? Het is allemaal nog één groot raadsel.

Ondertussen deelde Isabela Moner, de actrice die in de huid van Dora zal kruipen en eerder al te zien was in Transformers: The Last Knight, de eerste foto van zichzelf in de huid van de avontuurlijke Dora. Moner is natuurlijk een paar jaartjes ouder dan Dora, waardoor veel mensen zich nóg meer vragen beginnen te stellen over de film. Want wordt het dan een film voor met een oudere doelgroep?

Zeggen dat Twitter niet zat te wachten op deze reboot, is zacht uitgedrukt:

Veel mensen stellen zich dezelfde vraag: “Waarom?”:

Er zijn twijfels over de leeftijd van Dora:

Maar er wordt ook gelachen met de regisseur Michael Bay:

Zou jij kijken naar de live-action film van Dora?

Gesponsorde artikelen