Lizzo snelt naar eerste plaats in Billboard lijst met ‘Truth Hurts’

Lizzo op Coachella Festival
GettyImages

De Amerikaanse rapper Lizzo swingt de pan uit in de hitlijsten. Zo staat ze maar liefst op de eerste plaats in de Billboard Hot 100 met haar nummer Truth Hurts. Die muzieklijst is de meest prestigieuze voor aanstormend talent. Haar nummer is zelfs populairder dan Señorita van Shawn Mendes en Camilla Cabello.

Het nummer Truth Hurts van de Amerikaanse rapper Lizzo swingt de pan uit. Haar lied behaalde maar liefst de eerste plaats in de Billboard Hot 100. Dat is de belangrijkste hitlijst in de Verenigde Staten. En je moet je inbeelden dat dat nummer ondertussen een jaar oud is.

Juice

Als het nummer misschien niet onmiddellijk iets zegt, dan ken je de rapper vast wel van Juice. Dat was het lied waarmee de Amerikaanse een aantal maanden geleden doorbrak.

Zelf is Lizzo ontzettend blij met haar eerste plaats in de hitlijst. Op Instagram postte ze alvast de chart waarin de top 10 van de muzieklijst te zien is. Zelf reageerde ze met: “Het was een lange weg, met veel tranen, maar ik ben blij dat ik hier ben. Het is het allemaal waard. Het is het zo, zo waard.” Lizzo kan trouwens niet alleen zingen maar is vanaf deze week ook te zien in de nieuwe film Hustlers.

Lizzo’s lichaam

De Amerikaanse rapper had een moeilijke jeugd. Toen ze in haar early twenties was, was de zangeres dakloos. Toen leefde ze in haar auto. Eenmaal ze uit dat diepe dal klom, had ze problemen met haar uiterlijk. Ze was namelijk altijd het grote, zwarte, dikke meisje waar ze een enorme hekel aan had. Uiteindelijk heeft ze dat aanvaard en maakte ze daar haar sterkte van.

Nu maakte ze self love haar missie. Die positieve boodschap deelt ze ook vaak op haar Instagram. Lizzo post vaak foto’s van haar lichaam met een zelfverzekerde uitstraling. Haar account heeft ook de toepasselijke naam Lizzo be eating. Wij denken dat de vrouwelijke rapper het nog ver gaat schoppen.

Gesponsorde artikelen