Lokerse Feesten pakken uit: Patti Smith, Whispering Sons, Novastar, STAKE, Famke Louise en 30 anderen

Lokerse Feesten pakken uit: Patti Smith, Whispering Sons, Novastar, STAKE, Famke Louise en 30 anderen

De affiche van de Lokerse Feesten begint vorm te krijgen en de festivalorganisatoren hebben dit jaar écht wel hun best gedaan met nieuwe kleppers zoals Patti Smith, Charlotte Gainsbourg, Father John Misty, Keane, Kodaline, STAKE en Famke Louise. En wie dit jaar Whispering Sons niet tegen het lijf wil lopen op de festivals, zal het knap lastig krijgen want ook zij komen naar Lokeren. Afspraak van 2 tot 11 augustus.

Op maandag 5 augustus krijgt Lokeren hoogbezoek van de internationale kleppers Patti Smith, Charlotte Gainsbourg en Father John Misty.

(Voor de feestbeesten onder u: ook The Chemical Brothers en Charlotte de Witte komen naar de Lokerse Feesten.)

Opvallend: ook Whispering Sons krijgt op die prestigieuze dag een zoveelste festivalplaats aangeboden. De band komt ook naar het Hongaarse festival Sziget en naar Rock Werchter, Cactusfestival, Best Kept Secret, Brussels Summer Festival, Dour, Rock Herk en Les Nuits Secrètes. Dat 2019 hét doorbraakjaar voor de Limburgse postpunkers is, is een understatement van jewelste.

(Lees hier ons interview met Whispering Sons vlak voor de release van hun nieuwe plaat ‘Image’.)

Keane en Novastar

Zaterdag 3 augustus staat in het teken van de comeback van Keane. Die krijgt gezelschap van Novastar, Goose en Dr. Lektroluv.

Op zondag 11 augustus krijgt Oscar and the Wolf support van Kodaline, Jess Glynne en Bizzey.

(Lees hier ons interview met Kodaline.)

STAKE, Evil Invaders en Wiegedood

Op 4 augustus gaat Lokeren trouwens op zijn grondvesten daveren. Het festival maakt nu bekend dat het STAKE (het vroegere Steak Number Eight), Evil Invaders, Wiegedood, SONS en Cocaine Piss uitnodigt, stuk voor stuk geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

(Lees hier ons interview met Evil Invaders.)

Eerder werden voor die dag onder andere al de Scorpions, Alestorm, Brutus, Europe, Life of Agony en Monster Magnet aangekondigd.

(Lees hier ons interview met Life of Agony.)

Compact Disk Dummies en Merol

Ook voor wie liever niet doof naar huis gaat, is er goed nieuws. De Red Bull Music room kondigt namen aan als Compact Disk Dummies, Charlotte Adigéry, Iceage, Famke Louise, Merol, Jacin Trill en de Cherry Moon night.

(Lokerse Feesten 2019 gaan hard met The Offspring, Heideroosjes en nog meer punk.)

Dit zijn de 25 beste Europese festivals van 2019.

Gesponsorde artikelen