‘Loki’ krijgt één maand voor release seizoen 2 nieuwe trailer

De Disney+-serie Loki keer volgende maand terug voor een tweede seizoen. Dan zullen we meer te zien krijgen van hoofdrolspeler Tom Hiddleston als Loki en daarvan is nu al een preview te zien. Marvel deelde namelijk een nieuwe korte teaser trailer van de reeks.

Onze favorieten antiheld is bijna terug, want het tweede seizoen van de Disney+-reeks Loki gaat op vrijdag 6 oktober van start. Daarin zullen uiteraard zowel Loki (Tom Hiddleston) als Mobius (Owen Wilson) en heel wat andere bekende én nieuwe personages terugkeren.

Tom Hiddleston

Het eerste seizoen van Loki dateert al uit 2021. Het was toen een van de eerste Marvelreeksen op Disney+ en volgens velen nog steeds een van de beste. In Loki zagen we hoe Thors broer na het stelen van de Tesseract werd meegenomen naar het TVA. Dat is een organisatie die alle touwtjes in handen heeft, en het volledige verloop van de mensheid al had vooropgesteld. Iedereen die iets deed dat niet in het plan paste, werd gestraft. Zo kwam Loki dus in een soort van tussenwereld terecht, waar hij het bestaan van varianten ontdekte. 

In de nieuwe teaser trailer van Loki horen we Tom Hiddleston vertellen over die periode. Loki zal in het tweede seizoen samen met Mobius proberen een oplossing te vinden en het kwaad proberen te bestrijden. Daarbij krijgen ze opnieuw de hulp van Sylvia (Sophia Di Martino), maar doet ook een TVA-archivist zijn intrede. Die wordt gespeeld door Ke Huy Quan. Daarnaast zullen ook personages Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) en Casey (Eugene Cordero) terugkeren.

Bekijk hier de teaser van Loki seizoen 2:

Het tweede seizoen van Loki is vanaf 6 oktober te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...