Londense politie kan niet lachen met mobiele graffiti van prins Harry en Meghan in zijn blootje … En jij?

Londense politie kan niet lachen met mobiele graffiti van prins Harry en Meghan in zijn blootje … En jij?

Iedereen kan eens lachen met het koningshuis, maar blijkbaar moet je met het Britse koningshuis toch even opletten. Straatkunstenaar Pegasus heeft zich laten inspireren door de verloving van prins Harry en Meghan Markle, en tekende het koppel naakt op zijn bestelwagen. De politie van Londen merkte het busje op en kon niet lachen met zijn kunstwerk. 

Pegasus wou de verloving van prins Harry en Meghan Markle vieren door een kunstwerk te wijden aan het koppel. De aanstaande bruid is gekleed in een Madonna-outfit en de prins is naakt, maar houdt een kroon voor zijn edele delen. “Ik wou haar een leuke vrijgezellenuitrusting geven en een Like a Virgin-jurk”, vertelt hij aan Mashable. “Boy toy-accessoires voelde ook juist aan.”

Naaktfoto’s van Harry

De kunstenaar haalde zijn inspiratie uit de naaktfoto’s van prins Harry die TMZ vorig jaar postte. De prins ging in mei naar een vrijgezellenfeestje in Vegas waar het heftig aan toe ging. Op de foto’s staat hij met een andere vrouw naakt in een hotelkamer waar het feestje doorging. Zijn blote billen zijn ons bijgebleven, en Pegasus duidelijk ook want de gelijkenissen zijn treffend.

Pegasus reed met zijn busje door Londen en langs alle bekende wijken zoals Westminster Abbey en Trafalgar Square. Iedereen moest het busje zien, totdat hij werd aangehouden door de politie. “Ze vroegen of ik het grappig vond en verboden mij om verder rond te rijden met mijn busje”, zegt Pegasus. Einde van zijn rit met blote Harry, maar daar heeft onze creatieveling toch een oplossing voor. De kunstenaar censureerde zijn busje door vlaggen met ‘Engagement’ te tekenen op de naakte delen. Het zou zonde zijn om het busje gewoon in de garage te zetten natuurlijk.

Obsessie

De man zou ook geobsedeerd zijn door de royals. Hij heeft zich aangemeld voor Google-meldingen over hen en plande zijn kunstwerk al een jaar geleden. “Het is zo’n ding waar we allemaal op hebben gewacht.” Als jij het zegt, Pegasus …

Bekijk hieronder zijn kunstwerk:

En de gecensureerde versie:

Gesponsorde artikelen