Left Right
scrollTop top

Londense pop-up leert hoe je viraal gaat op TikTok


TikTok
© Shutterstock

Krijg je je TikToks maar niet over de 1.000 views en vraag je je af wat je precies fout doet? Dan kan je nu de antwoorden krijgen op al je vragen in een speciale TikTok pop-up in Londen. Verschillende grote namen uit de Britse TikTok-wereld doen daar al hun geheimen uit de doeken.

TikTok is dé app van het moment. Maar het is niet altijd even makkelijk om te scoren op de app die gedomineerd wordt door Generation Z. Maar niet getreurd want een reisje naar Londen kan je alle tips en tricks van de app leren.

TikTok pop-up

In het Westfield Londen shopping center kunnen TikTokkers nu terecht voor een “in real life experience” rond de app. De pop-up, toepasselijk For You House genaamd, bestaat uit twee verdiepingen waarop je tips krijgt over het monteren van video’s voor TikTok maar ook over hoe je je dansmoves kan verbeteren.

De pop-up is opgedeeld in vier verschillende ruimtes, waaronder een keuken en een kleedkamer. Daarnaast is er ook een speciale ruimte ingericht om je eigen TikTok-filmpjes op te nemen. Elke dag zijn er ook workshops door TikTokkers die al een groot platform hebben uitgebouwd. Het gaat daarbij onder andere om TikTokchefs Poppy O’Toole (1,6 miljoen volgers) en Fitwaffle (2,2 miljoen volgers), make-up artiest uit Netflix-reeks Glow Up Ellis Atlantis (342.000 volgers) en TikTok-megasterren EHIZ (10,3 miljoen volgers) en Kyle Thomas (28,4 miljoen volgers) die elk hun tips zullen delen.

De pop-up blijft open tot 8 augustus. Wie een plekje wil in een van de workshops, moet dit wel op voorhand reserveren. Dat kan via de website van het evenement.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…