Lorde ná de naaktfoto’s: “Ik wou dat Kim Kardashian mijn moeder was”

Lorde ná de naaktfoto’s: “Ik wou dat Kim Kardashian mijn moeder was”

“You’re someone’s mother.” Met deze woorden bekritiseerde Glee-actrice Naya Rivera de fel besproken naaktfoto’s van Kim Kardashian (34), waarop haar borsten en indrukwekkende kont frontaal in beeld werden gebracht. Maar Kim K. hoeft niet te wanhopen, want naast hubby Kanye West heeft de Amerikaanse realityster ook fans uit onverwachte hoek: Royals-zangeres Lorde wil Kim K. zelfs als moeder. Nu ja, ongeveer toch.

“MOM”. Deze drie letters schreef Lorde afgelopen week als onderschrift bij haar tweet van Kim K’s naaktfoto. De 18-jarige zangeres was gechoqueerd door het bloot, zou je aanvankelijk denken, maar nee hoor: Lorde is een enorme fan van de rondborstige brunette. 

Adopteer mij!

“Ik retweette de geweldige cover van Kim met de woorden ‘mom’ als compliment. Daarmee wou ik al spottend zeggen: ‘adopteer mij, wees mijn tweede moeder, ik beschouw jou als moederfiguur, je bent zo episch'”, aldus Lorde die de kritiek op de foto’s niet begrijpt.

“Vlak nadat ik de tweet stuurde, verklaarde iemand anders dat Kim niet het recht heeft om er zo sexy uit te zien, aangezien ze een moeder is. Dat is “TOTAL trash“. Waarom zou dat haar moeten tegenhouden? Ik denk juist dat ze er nóg mooier en sexy’er uitziet.”

En zo gaat de tiener nog even door: “Kims cover was hemels, zo zo mooi.” Om vervolgens te besluiten met de woorden: “Ik voel me fier dat ik kan zeggen dat ik haar cover zal ophangen aan mijn muur.”

“If you got it, flaunt it!”

Ook Kims jongere zus Khloe (30) nam het op voor haar grote zus: “If you got it, flaunt it!,” verklaarde ze aan E!News. Verder vermoedt Khloe dat Kim de coverfoto’s maakte omdat ze fier is op haar lichaam, dat 16 maanden na de geboorte van North West weer helemaal strak is.

“Iedereen was zo gemeen tegen Kim toen ze zwanger was, waardoor ik denk dat ze nu aan iedereen wil laten zien: ‘Kijk hoe geweldig ik eruitzie’. Ik vind het wel cool dat ze op die manier a big eff you geeft aan de wereld”, aldus Khloe.

All day!

Natuurlijk staat ook hubby Kanye West helemaal achter de raunchy shoot. Veel woorden maakte de rapper er nochtans niet aan vuil. Hij tweette enkel trots: “ALL DAY” om duidelijk te maken dat hij haar geweldige lijf alle dagen mag bewonderen.

Bronnen: US Weekly, E!News

Gesponsorde artikelen