Left Right
scrollTop top

Lorde verklaart op Instagram liefde aan haar bad en krijgt fans van Whitney Houston over zich heen


Lorde verklaart op Instagram liefde aan haar bad en krijgt fans van Whitney Houston over zich heen

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde wordt op sociale media zwaar door het slijk gehaald nadat ze een ongepaste caption bij een Instagrampost plaatste. Ze plaatste er een foto van een bad met de quote “And iiii will always love you”. Een ongelukkige keuze want Whitney Houston overleed in haar bad.

Lorde zal vanaf nu wel twee keer nadenken voor ze een foto op Instagram plaatst. De Nieuw-Zeelandse zangeres heeft namelijk een wel heel misplaatste post gedaan onder haar meest recente foto. Ze postte namelijk een foto van haar bad met de caption “And iiii will always love you“. Maar die liefde voor haar badkuip werd niet in dank afgenomen.

Whitney Houston

Met de caption “And iiii will always love you” verwijst Lorde duidelijk naar de monsterhit van Whitney Houston. Maar laat dat nu net zijn waarom haar foto onder vuur ligt.

De verwijzing naar de hit van Whitney Houston schiet bij veel fans in het verkeerde keelgat. De iconische zangeres werd in 2012 namelijk op 48-jarige leeftijd dood teruggevonden … in haar badkuip.

Fans van de zangeres tweetten meteen hun ongenoegen waardoor Lorde de foto meteen van haar Instagrampagina verwijderde. Maar de foto, inclusief ongepaste caption, gaat natuurlijk de wereld rond via sociale media.

Excuses

Het duurde dan ook niet lang vooraleer Lorde haar excuses aanbood op haar Instagram Story.

“Extreem, extreem slecht gekozen quote”, laat de Royals-zangeres weten op Instagram. “Mijn excuses aan iedereen die ik beledigd heb. Ik besefte het niet eens. Ik was gewoon enthousiast over mijn bad.”

“Ik ben een idioot. Ik hou voor altijd en eeuwig van Whitney”, besluit ze. “Nogmaals mijn excuses.”

In een volgende Story laat ze nog eens weten hoe slecht ze het bij de hele situatie voelt. “Het is niet mijn f*cking dag vandaag.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810