‘Love is Blind: After the Altar’ is nu te zien op Netflix

Later deze maand is het al tijd voor het vijfde seizoen van de datingshow Love is Blind van Netflix. Maar voor het zover is, krijgen we nog een uitgebreide update over de deelnemers van het vierde seizoen. Dat gebeurt naar goede gewoonte in de special Love is Blind: After the Altar, die vanaf nu te vinden is op Netflix.

Fans van Love is Blind zitten waarschijnlijk al vol ongeduld af te tellen naar 22 september, want dan verschijnt het vijfde seizoen van de realityreeks op Netflix. Maar dat wachten wordt nu verzacht met het vierde seizoen van Love is Blind: After the Altar.

Love is Blind: After the Altar

Wij kregen het vierde seizoen van Love is Blind nog maar enkele maanden geleden te zien, maar voor de deelnemers ligt het al meer dan een jaar achter hun. In mei 2022 gaven Tiffany en Brett, Zack en Bliss en Chelsea en Kwame elkaar het jawoord. Maar zijn ze nu nog steeds gelukkig getrouwd? Dat komen we te weten in Love is Blind: After the Altar.

In de trailer was alvast te zien dat de getrouwde koppels nog steeds samen zijn, maar er is natuurlijk ook heel wat gebeurd tussen de andere deelnemers. Iedereen zal elkaar terugzien op een sportterrein, waarop ze het tegen elkaar zullen opnemen in verschillende opdrachten. Daarna is het ook tijd voor een feestje waarbij niemand een blad voor de mond neemt. Een grote rol daarbij is uiteraard weggelegd voor Mean Girls” Micah en Irina. Maar we kregen ook al enkele moeilijke momenten te zien tussen de koppels die niet trouwden: Micah en Paul en Marshall en Jackie.

Love is Blind: After the Altar bestaat uit drie afleveringen die je vanaf vandaag allemaal kan bekijken op Netflix. Op vrijdag 22 september is het dan tijd voor het vijfde seizoen van Love is Blind.

Bekijk hier de officiële trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind: After the Altar:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...