‘Love Is Blind’-koppels spelen onthullende ‘Never Have I Ever’ met Ellen

Love Is Blind Never Have I Ever
Screenshot YouTube

De koppels van Love Is Blind waren te gast bij Ellen Degeneres. De koppels (en Ellen zelf) speelden een rondje Never Have I Ever en daarbij kwamen we veel sappige informatie te weten over de deelnemers van de Netflix-reeks.

Wij krijgen maar geen genoeg van onze nieuwe guilty pleasure Love Is Blind. De Netflix-reeks zit er jammer genoeg al op, maar dat betekent niet dat we niets meer horen van de koppels. De koppels die gevormd werden in Love Is Blind (en die nog steeds samen zijn) waren te gast bij The Ellen Show, waar ze ons een interessante blik gunden op hun relaties.

Trouwfeest Barnett en Amber

Tijdens een spelletje Never Have I Ever kwamen we namelijk veel te weten over het huwelijk van Barnett en Amber. Dat was namelijk een stuk wilder dan wat we te zien kregen in het programma.

Zo kwamen we te weten dat Barnett (die nu blijkbaar toch als Matt door het leven gaat) op het trouwfeest – en voor de ogen van zowel zijn grootmoeder als die van Amber – zijn kersverse vrouw een lapdance gaf. Daarnaast hebben de twee op datzelfde feest ook hun huwelijk “ingezegend”. We hebben dus duidelijk enkel het brave deel van hun huwelijk te zien gekregen.

Bekijk de volledige video hier:

Gesponsorde artikelen