‘Love is Blind’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Fans van realityshows kunnen vanaf nu kijken naar een nieuw seizoen van Love is Blind. Het vierde seizoen van de reeks is vrijdag afgetrapt met de eerste vijf afleveringen. De volgende afleveringen volgen in de komende weken.

Iets meer dan een maand geleden verscheen het derde seizoen van Love is Blind: After the Altar, maar nu is het al tijd voor het volgende seizoen van de realityreeks. De eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen van Love is Blind staan nu al op Netflix. 

Love is Blind seizoen 4

In de officiële trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind werden we al meteen getrakteerd op heel wat drama. Zo startte de trailer al meteen met een man die zegt dat hij de foute keuze heeft gemaakt. Later komen we ook te weten dat een van de toekomstige bruiden niet opdaagt bij het passen van de bruidsjurken en beslist een van de bruiden om niet meteen te antwoorden op de vraag of ze met haar verloofde wil trouwen, maar hem als eerste de kans wil geven om te antwoorden. Daarnaast vloeien er ook weer heel wat traantjes in de pods, maar lijken er ook mooie relaties te ontstaan.

Het vierde seizoen van Love is Blind zal in vier weken gelost worden op Netflix. De eerste vijf afleveringen staan sinds vrijdag 24 maart op de streamingdienst. Op vrijdag 31 maart verschijnen er drie nieuwe afleveringen op Netflix. Op vrijdag 7 april komen er opnieuw drie afleveringen online en de finale zal verschijnen op vrijdag 14 april.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het vierde seizoen van Love is Blind:

Leer de deelnemers van het vierde seizoen al wat beter kennen in deze video:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...