‘Love is Blind’ krijgt ultieme trailer vlak voor release reünie

Je kan heel binnenkort op Netflix terug voor de langverwachte reünie van Love is Blind. Daarin kom je te weten wie van de koppels nog samen is en hoe het nu met de andere deelnemers gaat.

Geen seizoen van Love is Blind zonder reünie … en dat is ook na het vijfde seizoen het geval. Daarin kom je meer te weten over alle geheimen, al het bedrog en alle intense momenten die al dan niet in beeld te zien waren. Alle deelnemers zullen aan bod komen en vertellen hoe het nu met hen gaat. In de zojuist gedeelde trailer zien we alvast dat dat opnieuw voor de nodige drama zorgt.

Reünie

Nu zondagnacht is het tijd voor de reünie van Love is Blind. Daarin zullen we dus alle deelnemers, dus ook de deelnemers die niet meer gevolgd worden, terugzien. En dat belooft met dramatische verhaallijnen met Uche, Lydia en Miriam enerzijds en Izzy, Stacy, Johnie en Chris anderzijds alvast vuurwerk te geven.

In de reünie zullen we naar goede gewoonte ook te weten komen welke koppels stand hielden. Op dit moment zijn er nog maar twee koppels samen. We leerden in de finale al dat Stacy Izzy met een “nee” achterliet aan het altaar. Bij Milton en Lydia kregen we wel een dubbele “ja” te horen, al is het niet duidelijk of de twee nog samen zijn. We leerden al dat het seizoen één koppel opleverde met Johnie en Chris, die oorspronkelijk niet voor elkaar kozen. Ook over hen mogen we dus een update verwachten in de reünie.

Bekijk hier de trailer voor de reünie van Love is Blind:

De reünie van Love is Blind is op Netflix te zien vanaf de nacht van zondag 15 op maandag 16 oktober om 2 uur ’s nachts.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...