‘Love Island’: Bloeit er iets tussen deze twee voormalige bewoners?

Voor heel wat deelnemers zit hun avontuur op Love Island er al vroegtijdig op. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het programma hen niet kan helpen om de liefde te vinden. Dat is ook het geval voor Vanity en Thymo. Zij zochten na hun uitschakeling namelijk opnieuw contact en dat blijkt zeer goed te gaan.

Thymo en Vanity maakten in het huidige seizoen van Love Island deel uit van de tien originele bewoners van de Spaanse villa. Voor beiden duurde het avontuur echter niet zo lang. Thymo was zelfs de allereerste echte afvaller. Hij vormde tot dan een koppel met Vanity, maar zij raakte daarna in een koppel met Zoran, wat het einde betekende voor Thymo in Love Island. Bij een volgende herkoppeling was het Vanity zelf die alleen overbleef, waardoor ook zij naar huis moest.

Foute keuze

Dat vertrek zorgde ervoor dat Vanity haar eerdere keuzes in twijfel begon te trekken. “Ik begon na te denken of ik wel de juiste keuzes had gemaakt, of ik Zoran wel had moeten kiezen in plaats van Thymo”, legt ze uit aan Grazia.

Al snel kwam ze tot de conclusie dat ze de foute keuze had gemaakt, maar gelukkig was het nog niet te laat om haar fout goed te maken. “Ik stuurde Thymo een berichtje om hem te laten weten dat ik ook uit het programma lag. Hij was erg verbaasd. Hij had verwacht dat ik langer in de villa zou blijven. We hadden meteen een heel leuk gesprek”, klinkt het.

Nieuwe kans?

“Ik heb aangegeven dat ik toen niet de juiste keuze heb gemaakt. Je zit daar natuurlijk 24/7 met elkaar en je kijkt dan naar iemands karakter. In de villa was Thymo heel stil, maar hij komt nu over als een totaal ander persoon. Hij is open, helemaal opgebloeid. Maar daar, in de villa, kijken duizenden mensen natuurlijk naar jou. Zonder camera’s is zoiets heel anders, dus ik denk dat het aan de setting lag”, legt Vanity uit.

“Thymo en ik hebben inmiddels ook met elkaar gebeld en dat was meteen heel leuk, we komen goed met elkaar overeen. Binnenkort moet ik in Amsterdam zijn en dan gaan we waarschijnlijk samen wat drinken. Momenteel praten we puur vriendschappelijk, maar natuurlijk is niets onmogelijk. We hebben nog niet zo lang contact met elkaar, maar we hebben op dit moment een mooie vriendschap en dat is ook heel erg leuk”, besluit Vanity.

Meer
Lees meer...