‘Love Island’ keert deze zomer terug naar Vlaanderen

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want deze zomer komt er een nieuw seizoen van Love Island. En deze keer zijn ook de Vlaamse kandidaten weer van de partij. Het derde seizoen zal exclusief te volgen zijn op Streamz. Een exacte releasedatum is er nog niet.

Love Island is (bijna) terug! Deze zomer krijgt het programma een derde seizoen, en daarin zullen ook de Vlaamse kandidaten terug van de partij zijn. Love Island was in 2019 en 2020 al te zien op de televisie, maar in 2021 volgde een uitsluitend Nederlandse versie. Daar komt nu dus verandering in, want ook Vlamingen mogen terug deelnemen.

Love Island

In 2019 maakte ons land kennis met de realityreeks Love Island. Daarin verbleven verschillende singles, zowel uit België als Nederland, op een eiland met maar één doel: de liefde van hun leven vinden. Wat het programma zo speciaal maakt, is het feit dat er constant koppels gevormd moeten worden. Op het einde wint het favoriete koppel van de kijkers, maar doordat er ook tussendoor mensen naar huis worden gestuurd, kan de samenstelling van de koppels nog serieus veranderen.

Sommige koppels bleven ook na de show nog bij elkaar. Zo waren er Denzel en Aleksandra, die na het eerste seizoen een kortstondige relatie hadden. Daarna vond Denzel de liefde bij de Nederlandse rapster Famke Louise, met wie hij nu ook een zoontje heeft. Ook Rowéna en Stenn bleven na het eerste seizoen nog even samen. In het tweede seizoen bleven de koppels Feline en Giuliano, Joan en Mert en Mattheüs en Jaimy even bij elkaar. Maar alle koppels zijn ondertussen uit elkaar.

In het allereerste seizoen van Love Island was er veel commentaar op de voice-over van Hoe Zal Ik Het Zeggen-presentator Jeroen Verdick. Hij sprak volgens veel kijkers te plat en te Kempisch. Na de commentaar paste Verdick zijn stem een beetje aan, maar toch bleef hij van de partij. Ook dit seizoen keert de presentator terug. Wanneer het nieuwe seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...