‘Love Island’ past voice-over aan na aanhoudende kritiek

Love Island VIER
VIER

Love Island ziet er sinds kort wat anders uit, of ja, het klink anders. De voice-over, die al een storm van kritiek veroorzaakte, is namelijk aangepast. Het is nog steeds dezelfde persoon, maar hij let nu meer op z’n taalgebruik.

Na het einde van het laatste seizoen van Temptation Island is Love Island onze nieuwe guilty pleasure. Maar wat er minder prettig is aan de reeks, is de voice-over. Die kreeg al meteen na de eerste aflevering een storm van kritiek over zich heen. Zo veel dat VIER nu beslist heeft om hem bij te sturen.

De voice-over

Al na de eerste aflevering van Love Island werd er meer over de voice-over van het programma gepraat dan over het programma zelf. De voice-over zorgde voor sappige, maar vooral aangebrande commentaar tijdens het programma en deed dat vooral in een sterk Kempisch accent. En daar was niet iedereen voor te vinden.

Tijdens de eerste aflevering vroegen daarom al heel wat kijkers om de voice-over te vervangen. En aan die vraag heeft VIER nu gehoor gegeven. De voice-over wordt nog steeds verzorgd door de Turnhoutse Jeroen Versnick, al laat die zijn Kempische accent en zijn aangebrande moppen nu achterwege.

Gesponsorde artikelen