‘Love Island’: Sunita komt met opvallend verhaal van vlak na finale

De finale van Love Island België en Nederland 2022 zit er al zo’n anderhalve maand op en het ziet er niet naar uit dat we dit jaar een reünieaflevering gaan krijgen. Daardoor zijn we op de deelnemers van het afgelopen seizoen zelf aangewezen om sappige achtergrondverhalen te horen die niet op televisie kwamen. En Sunita deelde recent zo’n verhaal op haar TikTokaccount.

In de finale van Love Island België en Nederland 2022 namen vier koppels het tegen elkaar op voor de winst en de daarbij horende geldprijs van 25.000 euro. Het ging om Lennert & Fé, Cas & Jotti, Imen & Nathan en Mert & Sunita.

Die laatsten vielen echter al snel af want van liefde tussen beiden was geen sprake. Dat gaven ze later ook zelf toe. Sunita en Mert zouden het na Love Island wel nog even geprobeerd hebben en spraken meermaals af. Ze kwamen daarbij al snel tot de conclusie dat het relationeel niet werkte tussen hen. Sindsdien gaan ze als vrienden verder.

Geblokkeerde lift

Hoewel het ‘koppel’ dus de finale van Love Island verloren had, waren ze wel van plan om het einde van het programma goed te vieren. En over dat moment komt Sunita nu met een grappig – of eerder gênant – verhaal. Zo zouden de acht finalisten – met de flessen champagne al in de hand – na de winst van Jotti en Cas samen in een lift zijn gestapt. Die lift was echter maar voor vier personen bedoeld, waardoor ze al snel stil kwam te staan.

“De lift ging ineens niet meer omhoog en we zaten dus vast. We hebben toen wel honderd keer gebeld via de knop van de lift, maar daarop kwam geen reactie. Telefoons hadden we niet bij, want dat mocht toen nog niet”, legt Sunita uit. Uiteindelijk zou het drie kwartier geduurd hebben voor het achttal uit de lift bevrijd werd. “Toen was de vibe al helemaal verpest en hebben we geen feestje meer gehouden.”

Luister hier het verhaal van Sunita over Love Island:

@sunitasophia_ Toch niet zo slim van die islanders #loveisland ♬ origineel geluid – SunitaSophia
Meer
Lees meer...