Lowieke is niet de eerste die van 2 walletjes eet in Thuis

Wie in Thuis niet aan zijn trekken komt, zoekt het op een ander. Lowieke Bomans heeft een relatie met Olivia Hoefkens, maar bedriegt haar met Jana Blomaert. Lowieke is lang niet de eerste die een verkeerde schaats rijdt. Hieronder vindt u een beknopte oplijsting van het vreemdgaan van de nog actieve personages.

1. Frank Bomans was vooral in zijn jonge jaren een notoire rokkenjager. Zo bedroog de nonkel van Lowieke zijn eerste vrouw Jenny Verbeeck met haar eigen zus, Rosa Verbeeck. Daarnaast bedroog hij Jenny ook met zijn huidige vrouw, Simonne Backx. Ook aan Simonneke was Frank niet altijd trouw. Zo deelde hij tijdens hun huwelijk ook het bed met Leontien Vercammen en Veronique Van Sevenant. Vele traantjes later kon Simonneke haar baby vergeven en momenteel zijn ze nog steeds samen. 2. Simonne Backx gaat als vriendin van Frank Bomans naar bed met diens baas, Robert Vercammen. Dit doet ze om de job van Frank te redden. Als Simonneke denkt dat Frank overleden is, begint ze een relatie met Mo Fauwsi, die ze later bedriegt met Frank. Later duikt ze de koffer in met de terminale Herman, die ze kent van vroeger. 3. Luc Bomans is de vader van Lowieke en ook hij heeft al aardig wat naast de pot gepist. Zo bedroog hij Leontien Vercammen, de moeder van Lowieke, met Marie Van Goethem en Isabelle Vinck. Daarnaast verkrachtte hij ook Simonneke. Momenteel staat Luc op trouwen met Julia Van Capelle. 4. Marianne Bastiaens is er ook niet vies van. De chique doktersweduwe heeft een relatie met de latere serieverkrachter, Robert Swerts. Hem bedriegt ze met Walter Frans, een hardwerkende aannemer. Later trouwt Marianne met dokter Geert Smeekens. Tijdens hun relatie start ze een affaire met David Magiels, de vader van haar schoondochter. Op dit moment is Marianne aan het scheiden van Geert en heeft ze nog geen nieuwe liefde gevonden.5. Jenny Verbeeck trouwt na haar huwelijk met Frank Bomans met dokter Dré Van Goethem. Hoewel het koppel heel gelukkig is, gaat Jenny vreemd met Willy, de beste vriend van Dré. Nadat Dré naar Frankrijk verhuist betert Jenny haar leven. Zo gaat ze nu samen door het leven met Leo Vertonghen.6. Waldek Kozinsky trouwt met Rosa Verbeeck. Wanneer het even minder gaat kruipt de Poolse loodgieter in bed met zijn collega Kris. Na een lange periode komt het terug goed tussen Rosa en Waldek. 7. Eddy Van Noteghem gaat door het leven als partner van Nancy De Grote. Als loodgieter moet hij iets herstellen bij buurvrouw Martha, die hem verleidt. Nancy zet Eddy aan de deur. Nancy kan Eddy vergeven en de twee stappen in het huwelijk. 
8. Wanneer Eddy in een Wit-Russische gevangenis zit, vliegt Nancy De Grote samen met de toenmalige vrijgezel Waldek in de drank. De twee zijn zo zat, dat ze in bed belanden. 9. Femke De Grote is de dochter van Nancy. Tijdens haar relatie met Peter Vlerick, duikt haar halfbroer Rafaël Campo op. Femke kan haar gevoelens niet de baas en bedrijft enkele keren de liefde met haar halfbroer. De relatie met Peter loopt hierdoor op de klippen. Femke begint een relatie met Tim Cremers, maar tijdens één van zijn nachtshiften raakt ze zwanger van Peter. Tim laat haar vallen. Als Peter hoort dat Femke zijn kind draagt, laat hij de blinde Peggy Verbeeck vallen en kiest hij voor Femke, waarmee hij nu, samen met hun zoontje Lucas, een gelukkig gezinnetje vormt.10. Ook Peter Vlerick was niet altijd de trouwste. Ten tijde van zijn eerste relatie met Femke, begaat hij een slippertje met Nina Oostvoghels, zijn toenmalige secretaresse. Na de periode met Rafaël, begint Peter een relatie met Peggy Verbeeck. Op zijn vrijgezellenavond duikt Peter opnieuw met Femke in bed. Na een tijdje krijgt hij wroeging en vertelt hij alles aan Peggy, waarna hij voor Femke en Lucas kiest. 11. Tom De Decker is zoon van Marianne Bastiaens. Hij is samen met Bianca Bomans, de dochter van Jenny Verbeeck en Frank Bomans. In Canada start Tom een affaire met Peggy Verbeeck, de halfzus van Bianca. Wanneer Peggy alles aan Bianca vertelt, verlaat Bianca Tom. Jaren later start Tom een relatie met dokter Judith Van Santen, met wie hij nog steeds samen is.  12. Mayra Magiels is getrouwd met Guy De Herdt. Het gaat niet goed met hun relatie en Mayra wordt verliefd op Ann De Decker, de dochter van Marianne Bastiaens. De twee bedrijven de liefde meermaals. Nadien licht Mayra Guy in en uiteindelijk scheiden ze. Wanneer haar moedergevoelens de kop opsteken, gaat ze achter de rug van Ann, naar bed met Kurt Van Damme. Mayra raakt niet zwanger en zoekt ook andere mannen op. Ann vergeeft het Mayra en beiden zijn nog steeds samen. 13. Leo Vertonghen is samen met Yvette Backx, maarJenny Verbeeck. Wanneer hij het wil toegeven, krijgt Yvette net een herseninfarct, waardoor Leo zwijgt. Enkele maanden later betrapt Yvette Leo en Jenny al kussend. Jenny en Leo zijn nog steeds een koppel. 14. Jens De Belder komt in beeld als vriend van Paulien Snackaert. Niet veel later duikt hij ook de koffer in met Katrien Snackaert, de zus van Paulien. Hun relatie houdt geen stand. Momenteel heeft Jens een relatie met Lena Blondeel, de moeder van Olivia Hoefkens.15. Lena Blondeel is de adoptiemoeder van Olivia Hoefkens en is getrouwd met Jan Hoefkens. Hun relatie is het einde nabij en Lena begint iets met Jens De Belder. 

Voor de volledigheid van alle seksuele relaties in Thuis maakte Pieter Van Herreweghe ooit dit handige overzicht: 

Meer
Lees meer...