Luiden barsten op ‘Fortnite’-eiland het achtste seizoen in?

Luiden barsten op ‘Fortnite’-eiland het achtste seizoen in?

Er is van alles aan het gebeuren op het ‘Fortnite’-eiland. Er hebben zich daar een aantal aardbevingen voorgedaan waardoor er nu grote barsten in de grond zijn. Volgens sommigen is dit de voorbode van het nieuwe ‘Fortnite’-seizoen.

Het lijkt er zelfs op dat de aardbevingen op het Fortnite-eiland zich met een vaste regelmaat voordoen. De barsten zijn voorlopig enkel al gespot ten oosten van de Lazy Links-regio. Volgens heel wat mensen zijn deze natuurverschijnselen een aankondiging van het achtste seizoen van Fortnite.

Tijdens vorige seizoenen is het Fortnite-eiland grondig veranderd. Zo zijn er tijdelijke scheuren, vliegende eilanden en een noordpool bijgekomen. Wat er precies met de barsten zal gebeuren, is nog niet duidelijk. Maar wij kunnen alvast niet wachten om het Fortnite-eiland te zien transformeren.

Concurrentie van Apex Legends

Dit achtste seizoen zou op een erg speciaal moment komen in het battle royale-spel. Zo is Fortnite momenteel nog enorm populair, maar het voelt wel de hete adem van concurrent Apex Legends. Het spel heeft nu al 25 miljoen spelers.

Gesponsorde artikelen