Lukaku met zuurstofmasker van het veld na akelige botsing met het hoofd

Lukaku met zuurstofmasker van het veld na akelige botsing met het hoofd

Romelu Lukaku zorgde even voor paniek bij veel voetbalfans toen hij tijdens de wedstrijd Manchester United – Southampton ineens bleef liggen. De Belgische spits was in een luchtduel met zijn hoofd gebotst tegen dat van de Nederlander Wesley Hoedt en was volledig van de kaart. Lukaku werd met een brancard en zuurstofmasker van het veld gedragen, maar zou ondertussen ok zijn.

De wedstrijd tussen Manchester United en Southampton was op Old Trafford amper een kwartier bezig toen Romelu Lukaku na een luchtduel ineens bleef liggen. De sterke Belg was in de lucht in botsing komen met een verdediger van Southampton en bleef groggy liggen.

Lukaku kon na de botsing niet meer verder spelen en werd vervangen. Hij verliet het veld op een brancard en met een zuurstofmasker aan. Even was er paniek in het stadion en op sociale media, onder andere door valse berichten over de toestand van de Rode Duivel.

Niet naar het ziekenhuis

Het is nog wachten op concreet nieuws over de ernst van de blessure van Lukaku, maar de eerste berichten klinken alvast positief. Zo zou hij behandeld zijn in het stadion en niet naar het ziekenhuis afgevoerd zijn.

Hoe lang Lukaku out is, is nog niet bekend. “Ik weet het niet. Slecht nieuws komt normaal snel en ik heb geen slecht nieuws gekregen. Ik denk dat hij twee matchen out zal zijn, minstens”, zei trainer José Mourinho over de toestand van zijn spits na de wedstrijd.

Bekijk hier de akelige botsing van Lukaku

Gesponsorde artikelen