‘Luke Cage’ is de volgende (super)heldenreeks van Netflix, bekijk de eerste trailer nu

‘Luke Cage’ is de volgende (super)heldenreeks van Netflix, bekijk de eerste trailer nu

Marvel’s Luke Cage is de derde van vier Marvel-(super)heldenreeksen die exclusief gemaakt worden voor Netflix. Eerder hebben we al kennis gemaakt met Daredevil en Jessica Jones en wie goed opgelet heeft, zag de introductie van Luke Cage al in deze reeks. in 2017 volgt nog Iron Fist en de samensmelting van al deze helden in Marvel’s The Defenders. Maar first things first: op 30 september kunnen we eindelijk nader kennismaken met Marvel’s Luke Cage.

In Marvel’s Luke Cage zien we de evolutie van Luke Cage (eerder al te zien in Marvel’s Jessica Jones) nadat hij verhuist is naar Harlem, New York om zijn gefaalde relatie met Jessica te verwerken en opnieuw te beginnen. In het verleden heeft een gesaboteerd experiment Luke tegen zijn wil in opgezadeld met superkracht en ontastbare huid, en mede daarom spendeert hij zijn tijd nu in de schaduwen van zijn geliefde stad. Helaas escaleert het geweld in zijn omgeving op een dag zo erg dat hij naar voren moet komen om te vechten voor het hart van zijn stad.

Net als de voorgaande series is Marvel’s Luke Cage een duistere, actievolle en explosieve dramaserie over helden die in de echte wereld met beide benen op de grond hun buurt proberen veilig te maken. In de hoofdrol is Mike Colter te zien als Luke Cage en ook Rosario Dawson, de verpleegster die ook al bijstand verleend heeft aan Daredevil, zullen we hier zien opduiken.

Gesponsorde artikelen