Lush komt met bath bombs in de vorm van onze favoriete dubbelzinnige emoji’s

Lush komt met bath bombs in de vorm van onze favoriete dubbelzinnige emoji’s

Lush, de winkel bij uitstek voor bruisballen en andere badbenodigdheden, heeft wel heel bijzondere bath bombs uitgebracht. Het gaat om een setje van onze favoriete – en compléét onschuldige – emoji’s: de aubergine en de perzik. 

De aubergine en de perzik, ook jij gebruikt die emoji’s waarschijnlijk niet enkel om eten te omschrijven. Ook Lush had dat in de gaten, dus komt het merk nu met bath bombs in de vorm van ieders favoriete dubbelzinnige emoji’s. Perfect op tijd voor Valentijn. 😉

“Je hoeft er niet eens voor naar rechts te swipen”

Op de website van Lush worden de nieuwe bath bombs prachtig omschreven. Bij de aubergine staat zo te lezen: “Soms schieten woorden tekort en kun je je gevoelens het best uiten door de kracht van een emoji. Aubergine is gemaakt met een flinke knipoog en ruikt heerlijk naar oppeppende bergamot en fruitig ho-hout. Vanuit beide kanten van deze dubbelzinnige bath bomb schiet groen en blauw schuim door je badwater. Geef iemand deze bruisende knoeperd (gevuld met zoete tonka en citrusachtige litsea) cadeau – hij valt sowieso in de smaak, je hoeft er niet eens voor naar rechts te swipen!”

Ook de perzik kan op een dubbelzinnige omschrijving rekenen. “Deze ondeugende perzik is perfect om aan iemand cadeau te geven die je wel héél zoet vindt … De zachtoranje bath bomb bruist langzaam weg in het badwater en laat sappig grapefruit- en fruitig davana-schuim achter; je wordt helemaal omringd en ingepakt door roze swirls. Wanneer je je rozig en/of voldaan voelt is dit het ideale, zoete toetje.”

De bath bombs zijn ook in de Belgische filialen van Lush terug te vinden en kosten 4,95 euro per stuk. Dus euhm, het perfecte cadeautje voor Valentijn? Wij denken het wel. 😉


Gesponsorde artikelen