Actrice Lynn Cohen, bekend als Mags uit ‘The Hunger Games’, is overleden

Lynn Cohen, de actrice die we vooral kennen als Mags uit The Hunger Games, is op 86-jarige leeftijd overleden. Hoewel wij haar vooral kennen uit The Hunger Games, heeft ze nog heel wat meer films op haar palmares staan.

Wie The Hunger Games: Catching Fire heeft gezien, weet precies wie Lynn Cohen is. De actrice speelde het heerlijke personage Mags in de film en zorgde voor een van de meest emotionele momenten uit de hele reeks. Maar de actrice is nu overleden op 86-jarige leeftijd.

Mags

In The Hunger Games was Lynn Cohen te zien als Mags, een van de tributes bij de 75ste Hunger Games. In die Hunger Games komen oude deelnemers (winnaars uiteraard) terug en daar is Mags er eentje van. Van elk district komen er twee oud-winnaars terug. Mags maakt deel uit van de delegatie van district 4, samen met Finnick Odair (Sam Claflin).

Uiteindelijk gooien Mags en Finnick het op een akkoordje met Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson). Samen vinden ze een manier om met z’n allen te overleven in plaats van één. Al hoort daar wel een grote opoffering bij.

Tegenspeler Sam Claflin nam in een mooie post op Instagram afscheid van zijn Hunger Games-maatje:

https://www.instagram.com/p/B8mMSxkh7FI/

Sex and the City

Wie The Hunger Games niet gezien heeft, kan Cohen kennen van haar roll in Sex and the City. Daar speelde ze jarenlang de rol van de Oekraïense huishoudster Magda.

Als Magda was Lynn Cohen te zien in de reeks van Sex and the City, maar ze dook ook op in de langspeelfilm van de reeks. Op dit moment zijn er nog vijf films met Lynn Cohen in de maak. Vier van de vijf zijn al in postproductie. Bij de laatste film, Six Dinner Parties, waren de opnames nog niet begonnen.

Meer
Lees meer...