M Countdown Paris maakt affiche bijna compleet

Op zondag 15 oktober komt de Zuid-Koreaanse muziekshow M Countdown naar Parijs. Tijdens het optreden zullen verschillende K-popartiesten op het podium te zien zijn. Eerder deze week werden de eerste vijf namen gelost en nu zijn daar nog eens vier namen aan toegevoegd.

Enkele weken geleden kondigde de Zuid-Koreaanse zender Mnet aan dat hun muziekshow M Countdown zou afzakken naar Parijs. In de La Défense Arena kan je op zondag 15 oktober maar liefst 10 K-popartiesten aan het werk zien. En 9 daarvan zijn nu bekend.

M Countdown in Paris

Enkele dagen geleden deelde Mnet een eerste teaser voor de artiesten die te zien zouden zijn op het podium in Parijs. Het ging daarbij om een lijst met negen cijferreeksen en een reeks vraagtekens. De cijfers verwezen naar data. Zo was 160825 een verwijzing naar 25 augustus 2016. Deze data verwijzen dan weer naar de eerste keer dat de artiesten die op het concert te zien zullen zijn.

De eerste vijf data verwezen zo naar de boygroups NCT Dream en Treasure, de girlgroup Dreamcatcher, Monsta X-subunit Shownu X Hyungwon en de dansers van K-Tigers. En daar zijn nu nog extra namen aan toegevoegd.

Nieuwe namen

Doordat we de eerste namen gekregen hebben, konden mensen ook de andere artiesten proberen achterhalen. Enkelen bleken daarbij juist te zijn. Zo werd correct achterhaald dat boygroups ATEEZ en ZEROBASEONE te zien zullen zijn op M Countdown in Paris.

Daarnaast werden nog twee namen toegevoegd. De eerste naam is zonder twijfel de grootste. Het gaat om Taemin van de legendarische K-popgroep SHINee. De vraagtekens verwijzen dan weer naar de girlgroup EL7Z UP. Deze groep werd gevormd in het programma Queendom Puzzle en zal pas volgende week haar debuut maken. Daardoor is de datum van hun eerste optreden bij M Countdown dus nog niet bekend.

Er is nog één mysterieuze naam op de affiche. Het gaat om de artiest waar het cijfer 220505 naar verwijst. Op die dag maakte de girlgroup LE SSERAFIM haar debuut in het programma waardoor mensen vermoeden dat het om hen zal gaan.

Meer
Lees meer...