Ma how seg! Hanne uit De Mol binnenkort even op de radio bij Qmusic

Ma how seg! Hanne uit De Mol binnenkort even op de radio bij Qmusic

Hanne ging als verliezende finalist dan wel met lege handen naar huis in De Mol, ze mag de komende weken een tijdje meewerken aan een concept van radiozender Qmusic. Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen delen binnenkort 50.000 euro uit voor zotte projecten waarmee luisteraars in hun hoofd zitten. Hanne wordt de voorzitter van de jury achter de Plezante Premies.

Ze kozen voor Hanne omdat zij natuurlijk zelf een jonge onderneemster is. “Ik ben er zéker van dat veel mensen in Vlaanderen een zot idee hebben dat ze zo graag willen doen, maar waar het maar niet van komt. De job die ik nu doe, is ook ooit begonnen als een klein idee. Ik weet dus maar al te goed waarvoor zo’n Plezante Premie zou kunnen dienen.” Zelf houdt Hanne zich bezig met het organiseren van allerlei soorten feestjes.

Al was dat bij haar ook eerst een zot idee dat pas later vorm heeft gekregen. Ze wilde allerhande soorten workshops geven, waarbij ze zelfs dacht aan bellen blazen. “In de startfase was zo’n Plezante Premie ook zeker welkom geweest, ik heb echt alles van nul moeten opbouwen en mensen moeten overtuigen om bij mij een workshop te komen volgen”, zegt ze in Het Nieuwsblad. “Ik heb moeten doorbijten, maar ik heb wel mijn droom waargemaakt, en daar is al zoveel leuks uit voortgekomen, zoals mijn deelname aan De Mol.”

We horen Hanne vanaf 25 april iedere werkdag tijdens het programma van Sam en Heidi dat tussen 16 uur en 19 uur op Qmusic loopt. De jury mag drie uur lang nadenken over de ingezonden projecten, maar slechts één zal dagelijks een Plezante Premie krijgen.

Gesponsorde artikelen