Mac Miller zijn team werkt aan nieuw eerbetoon

Mac Miller
(ISOPIX)

Het team van de overleden rapper Mac Miller werkt aan een nieuw project om het leven en de muziek van de artiest te eren. Dat nieuws meldt Warner Records, het voormalige plantenlabel van de Amerikaanse rapper. Fans worden opgeroepen “verhalen, gedachten en wensen” met het team te delen.

In een korte mededeling op Twitter laat Warner Records weten dat het voormalige team rond de overleden rapper bezig is met een nieuw eerbetoon. Als onderdeel van het project vragen ze aan fans om hun “verhalen, gedachten en wensen” met het team te delen. Daarvoor dienen ze zich aan te melden op deze website. Vervolgens krijgen de fans toegang tot een gratis telefoonnummer en kunnen ze op die manier hun bericht inspreken. “Zijn muziekkunst heeft zoveel levens geraakt, op zoveel manieren”, luidt het bericht.

Mac Miller

Mac Miller, artiestennaam van Malcolm James McCormick, overleed in september 2018 aan een overdosis. De rapper afkomstig uit Pittsburgh was toen 26 jaar oud. Zijn doorbraak beleefde hij toen hij al in 2011 een nummer schreef dat Donald Trump heette. Het was zijn eerste platina single.

Het album ‘Circles’ was op het moment van zijn overlijden zo goed als klaar. Het moest een “metgezel” worden van het album ‘Swimming’ dat een maand voor zijn overlijden uitkwam. ‘Circles’ werd in januari dit jaar uitgebracht.

Gesponsorde artikelen