Machine Gun Kelly komt dit najaar naar België met grote ‘Mainstream Sellout’-tour

Rapper, punkrocker en acteur Machine Gun Kelly kondigde gisteren zijn grootste tournee tot nu toe aan, genaamd ‘Mainstream Sellout’. Hierbij zal hij doorheen Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, maar ook door Europa touren. Zo zal hij op 21 september 2022 ook halthouden bij ons in Paleis 12 in Brussel. Op zijn grote Europese tournee neemt Kelly de jonge artiesten Iann Dior en 44phantom mee voor zijn voorprogramma.

Pukkelpop kondigde gisteren hun volledige line-up aan en ook de Italiaanse rockers uit Måneskin verrasten ons met de nieuwe tourdata, locaties én een extra stop in België met hun ‘LOUD KIDS ON TOUR ’22’ tournee. Nu brengt ook rapper Machine Gun Kelly oftewel Colson Baker, zoals hij echt heet, nieuws uit muziekland. Zo zal ook hij binnenkort optreden in ons land. Al zal dat concert veel eerder plaatsvinden dan dat van de populaire Italianen. Zijn ‘Mainstream Sellout’-tour zal namelijk op 21 september 2022 – dit jaar nog dus – halthouden in het Paleis 12 in Brussel.

Machine Gun Kelly

Wij kennen Machine Gun Kelly, MGK in het kort, het best van nummers als Bad Things feat. Camila Cabello en Home. Dat laatste maakte hij in samenwerking met Bebe Rexha en X Ambassadors voor de film Bright, met Will Smith en Joel Edgerton in de hoofdrollen. Wereldwijd verkocht MGK al meer dan tien miljoen albums. Verder zien we hem zelf af en toe ook verschijnen in films, waaronder de populaire Netfixfilm Bird Box naast Sandra Bullock, maar ook Nerve en Project Power. Hij heeft ook een zeer publieke relatie met actrice Megan Fox, met wie hij zich begin dit jaar verloofde.

De rapper kondigde de grote wereldtournee aan met de komst van zijn nieuwe album, ook ‘Mainstream Sellout’ genaamd. Deze plaat verschijnt deze vrijdag, op 25 maart. Daarvan liet hij al een aantal nummers op ons los, waaronder Papercuts, emo girl feat. WILLOW, ay! feat. Lil Wayne en maybe in samenwerking met Bring Me The Horizon.

Tournee

‘Mainstream Sellout’ zou eigenlijk oorspronkelijk ‘Born With Horns’ gaan heten, maar werd eerder dit jaar van naam veranderd. Eerder hadden Kelly en Travis Barker, de uitvoerende producer van het album, allebei een tatoeage van de oorspronkelijke titel laten zetten.

Deze zomer zal zijn nieuwe, grote tour eerst doorheen Noord-Amerika trekken. Aan zijn tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk begint hij in september. Hij zal zijn Europese tour afsluiten in het AFAS Live in Amsterdam op 12 oktober 2022.

Tickets voor alle data gaan deze vrijdag, op 25 maart, om 10 uur onze tijd in de verkoop. Je kan ze hier verkrijgen.

Bekijk de volledige lijst van tourdata en locaties van Machine Gun Kelly’s Europese ‘Mainstream Sellout’-tour hieronder:

September 2022

17/09 – Keulen, DE – Lanxess Arena
19/09 – Praag, CZ – Sportovní Hala V Holešovicích
21/09 – Brussel, BE – Paleis 12
23/09 – Frankfurt, DE – Festhalle
25/09 – München, DE – Olympiahalle
27/09 – Milaan, IT – Mediolanum Forum
28/09 – Zürich, CH -Hallenstadion
29/09 – Parijs, FR – Zenith

Oktober 2022

01/10 – Londen, UK – OVO Arena Wembley
04/10 – Birmingham, UK – Utilita Arena
06/10 – Leeds, UK – First Direct Arena
07/10 – Glasgow, UK – OVO Hydro
09/10 – Dublin, IE – 3Arena
12/10 – Amsterdam, NL – AFAS Live

Meer
Lees meer...