Left Right
scrollTop top

Madness komt naar Antwerpse winkelstraat: Tomorrowland opent eigen winkel


Madness komt naar Antwerpse winkelstraat: Tomorrowland opent eigen winkel

Tomorrowland opent op 3 oktober een eigen winkel in Antwerpen. De Tomorrowland Boutique wordt een concept store met een eigen modecollectie voor de People of Tomorrow. Je zult er zelfs cocktails kunnen drinken en voor de opening vliegen ze graag mensen uit de hele wereld over naar België.

De winkel bevindt zich in de Kammenstraat, het hart van het Antwerpse modedistrict. Maar net zoals het festival zelf is ook dit liedje maar van korte duur, want de winkel blijft maar drie maanden open. Het wordt hoe dan ook meer dan kledingwinkel. Naast kleren van nationale en internationale ontwerpers zullen ook muziekliefhebbers er hun gading vinden. Je zal er zelfs cocktails in elkaar kunnen mixen.

Het wordt ook een klein beetje een museum, want behalve collectors items vind je er ook een History Room, waarin je verhalen uit de hele wereld kunt lezen. En met meer dan tien jaar op de teller heeft Tomorrrowland zeker een beetje geschiedenis geschreven.

Magisch

Hoe kan het ook anders of de opening moet een magische gebeurtenis worden. Tomorrowland is op zoek naar ambassadeurs uit de hele wereld. Daarom is er een trip naar ons land te winnen. De buitenlandse winnaar krijgt een vliegreis naar Brussel en mag er drie dagen verblijven om als eerste de opening van de winkel te mogen meemaken. Of hoe de ‘madness’ weer kan beginnen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308