Mag Brie Larson de superheldin Captain Marvel vertolken?

Mag Brie Larson de superheldin Captain Marvel vertolken?

Vers van de pers! De Amerikaanse actrice Brie Larson staat momenteel op de eerste plaats om de rol van de nieuwe Captain Marvel te vertolken. Voor diegenen die haar niet kennen, Marvel is een van de meest populaire vrouwelijke superhelden … OOIT. Larson en de producers van de nieuwe film, die waarschijnlijk ergens rond 2019 zal verschijnen, zitten nog volop aan de onderhandelingstafel maar voorlopig wijst alles in die richting. 

De actrice maakt dus grote kans om in de huid te kruipen van superheldin Captain Marvel. Volgens het blad Variety is ze de eerste keuze van filmstudio Marvel en heeft ook Brie interesse in de rol. De actrice won dit jaar nog een Oscar voor beste actrice voor haar rol in het drama Room en heeft onlangs haar opnames afgerond voor de film Kong: Skull Island.

Captain Marvel is de superheldennaam van Carol Danvers, een luchtmachtpilote die bovenmenselijke krachten krijgt wanneer haar DNA tijdens een ongeluk gemixt wordt met dat van een alien. Marvel heeft voor het project nog geen regisseur aangewezen. Volgens The Hollywood Reporter zou de studio ook daarvoor zijn zinnen hebben gezet op een vrouw. Het script wordt trouwens ook door twee vrouwen geschreven.

Het is nog niet precies bekend op welke termijn we de film kunnen verwachten, voorlopig wordt er op 2019 gemikt. De kans bestaat wel dat het personage al in een eerdere Marvel-film geïntroduceerd zal worden, aangezien er ons nog een achttal Marvelfilms te wachten staan.

Voor de geïnteresseerden onder ons:

Gesponsorde artikelen