Magic Mike’s Last Dance is nu ook online te bekijken

Na acht jaar wachten is het eindelijk zover. De laatste film van Magic Mike is vanaf nu online te streamen. Magic Mike’s Last Dance laat niets aan de verbeelding over en sluit met een ongeziene scène af.

Meer dan tien jaar geleden kwam de eerste film over de stripper Magic Mike uit. In 2015 volgde het tweede deel genaamd Magic Mike XXL. Na jaren wachten is het dan nu zover. De laatste film van de trilogie is nu online te vinden op Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Proximus & Telenet.

Magic Mike internationaal 

Acteur Channing Tatum, bekend van 21 Jump Street en Step Up, speelt in de eerste Magic Mike-film een dertiger die begint te strippen om uiteindelijk zijn eigen meubelzaak te kunnen financieren. Hij neemt de nieuwe danser The Kid onder zijn vleugels en leidt hem op tot volwaardig stripper. In de tweede film laat diezelfde nieuweling hem samen met Dallas in de steek. Vervolgens trekt Mike met zijn overblijvende vrienden naar Myrtle Beach om daar hun carrière als strippers stop te zetten met een laatste dans, maar nu blijkt dat het toch niet hun laatste dans was.

In deze derde en laatste film krijgt Mike Lane het zwaar te verduren nadat zijn meubelzaak failliet ging tijdens de coronapandemie. Daarop wordt hij opgemerkt door een vrouw die een lapdance van hem mag ontvangen. Mike vliegt op haar vraag naar London en blaast als stripper nieuw leven in een oubollig theater. 

Deze film is geen award-winnende kaskraker, maar je ziet duidelijk dat zowel de acteurs als regisseur Steven Soderbergh zich te pletter amuseerden tijdens de opnames. In tegenstelling tot de twee vorige films, is de deze meer gefocust op dans dan op de mannen die uit de kleren gaan. Dat merk je ook aan het slot van de film, want Soderbergh heeft ervoor gezorgd dat het einde van de trilogie niet onopgemerkt blijft. De film eindigt namelijk met een dansscène die bijna een halfuur duurt. 

Bekijk hier de trailer van de film:

Meer
Lees meer...