#MakeAmericaSleepAgain: ’t beste aan Trumps overwinningsspeech is z’n zoon Barron die wakker probeert te blijven

#MakeAmericaSleepAgain: ’t beste aan Trumps overwinningsspeech is z’n zoon Barron die wakker probeert te blijven

Het is nu echt officieel: Donald Trump wordt de volgende president van de Verenigde Staten. Tijdens zijn overwinningsspeech in New York, die bijzonder weinig inhoud had, was het meest interessante … de geweldige gezichtsuitdrukkingen van z’n zoon Barron Trump, die naast z’n vader (en dus heel goed in het zicht) stond. 

Is hij moe? Heeft hij last van het licht? Of … vindt hij de speech gewoon ongelooflijk saai? We kunnen het natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar Barron Trump, de zoon van the Donald, zag er niet echt gelukkig uit tijdens de overwinningsspeech van z’n vader.

Get the memes ready“, klinkt het alvast op Twitter, want heel wat mensen vonden de gezichtsuitdrukkingen van Barron het beste aan de hele speech.

Anderen insinueren dan weer dat hij gewoon gered wil worden van zijn vader en dat doet ons natuurlijk denken aan Chris Christie, de gouverneur van New Jersey. Die stond achter Trump tijdens diens speech nadat bekend raakte dat The Donald de presidentskandidaat voor de Republikeinen werd. De hashtag #FreeChrisChristie werd toen trending, wordt het nu #FreeBarronTrump?

Slaapwel Barron!

Gesponsorde artikelen