‘Mamma Mia 2’ bestormt in 2018 de zalen met deze comeback-queen in de rangen

‘Mamma Mia 2’ bestormt in 2018 de zalen met deze comeback-queen in de rangen

‘Mamma Mia’, de hitmusical met de muziek van ABBA is een jong fenomeen, dat een duwtje gaf aan al die andere dans- en muziekfilms die de late jaren 2000 bevolkten. Een beetje verrassend dus, dat het vervolg gefront zal worden door onder andere twee oma’s: twee éminences grisés uit de film- en muziekindustrie. Meryl Streep komt gewoon terug, maar ook Cher heeft namelijk een rol te pakken. 

Een film maken van een musical, het succes van Mamma Mia bewijst dat het kan én dat het het grote publiek moeiteloos kan aanspreken. Er is geen enkele reden dus om geen vervolg te maken, en dat komt er in 2018: Mamma Mia: Here We Go Again.

In het vervolg zullen Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Julie Walters, Amanda Seyfried en Dominic Cooper hun rol allemaal hernemen, maar ook Cher, hét comebackicoon van de jaren negentig heeft een rolletje te pakken. Wie ze precies zal spelen, is nog niet duidelijk, maar met Meryl Streep in de rangen (om het nog maar niet over Julie Walters te hebben) én Cher zetten ze bij Universal duidelijk in op dames mét ervaring.

Of er ook nummers van Cher in de nieuwe Mamma Mia zullen zitten, is niet helemaal duidelijk, maar onze gok staat op ‘nee’. Want je kan Cher dan wel uitnodigen in je ABBA-centrische film, haar een eigen nummer laten zingen zou misschien nét iets te haaks staan op het Mamma Mia-concept. Toch? Of vinden jullie dat Cher haar eigen songs mag brengen? Wij believen alvast in Cher!

Begin maar al te oefenen!

Gesponsorde artikelen