Man heeft drie vrouwen maar niemand werkt: grootste gezin van het land verwelkomt 31ste kind

Het grootste gezin van het land is nog groter geworden. Serge Reignier uit het Waalse Marcinelle heeft met zijn drie vrouwen nu al 31 kinderen maar nog altijd geen werk. Het gezin trekt duizenden euro’s steun, maar kritiek daarop wuift Reignier weg als uitingen van jaloezie.

Reignier heeft niet alleen kinderen met zijn echtgenote Christine, maar ook met haar zus Karine en buurvrouw Judith. De oudste, Jonathan, is al 28. En sinds zijn geboorte bleven de broers en zusjes maar komen, melden RTL en La Nouvelle Gazette. Inmiddels heeft Reigner ook al kleinkinderen.

Opmerkelijk is dat noch Serge noch zijn drie vrouwen werken. Volgens Sud Presse, dat in 2007 al een reportage maakte over het gezin, trekken ze naar schatting 7.500 euro steun plus 1.000 werkloosheidsuitkering. Maar het is waarschijnlijk minder omdat enkele kinderen al ouder zijn dan 25 en niet langer ten laste zijn van hun ouders, weet RTL.be. Karine zou ook een klein invalidenpensioen krijgen.

Wie daar kritiek op heeft, vindt Reignier gewoon jaloers. “Ik krijg regelmatig kritiek maar men vergeet dat ik in mijn jeugd hard gewerkt heb, en dat ik vandaag de waarden van eerlijkheid en arbeid overbreng op mijn kinderen.

Meer
Lees meer...