Man krijgt zak vol geld bij z’n McDonald’s bestelling, maar brengt alles terug

Een man kreeg bij z’n bestelling bij McDonald’s heel wat meer dan hij verwachtte. Hij bestelde één McMuffin, maar kreeg een extra zak. En die zat vol geld. De man was echter eerlijk en gaf de zak gewoon terug, waarvoor hij uitgebreid bedankt werd door McDonald’s.

Iedereen heeft wel al eens iets fout meegekregen bij z’n bestelling bij McDonald’s, maar Josiah kreeg te maken met een wel heel bijzondere fout. Hij bestelde aan de drive-through een McMuffin en kreeg een zware zak mee. Die zak bleek vol geld te zitten.

Zak vol geld

Josiah (@dookiedoeboy) deelde zijn verhaal op TikTok. Daar toonde hij dat hij een bestelling had gedaan bij McDonald’s. Hij vroeg één Sausage McMuffin en kreeg die samen met een grote zak. In die zak zaten allemaal zakjes met geldbriefjes. In de video toont Josiah enkele van die zakjes. “Dit moet een paar duizend dollar zijn”, vertelt hij.

Hoewel veel mensen gewoon met het geld zouden gaan lopen, besloot Josiah om het terug te brengen. “Ik moet het terugbrengen, want ik ben een goed persoon. Waarom doen jullie mij dit aan? Weten jullie hoe graag ik dit geld zou hebben? Waarom plaats je mij in deze positie?”.

Maar Josiah bracht het geld dus terug. En het personeel van McDonald’s was in de wolken. “Ze knuffelden me en bedankten me”, vertelt Josiah. Het personeel gaf hem ook een bedankje. “Ik krijg nu één maand gratis McDonald’s.” Later riepen ze hem nog eens terug en gaven ze hem 200 dollar. Hij besluit z’n video met een wijze les: “Doe goede dingen, mensen. Breng 5.000 dollar terug naar McDonald’s en krijg 200 dollar en een maand gratis eten in ruil. Goede deal! … En misschien een virale TikTok.” Dat laatste lijkt hij wel te pakken te hebben, want de video werd al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. In de comments krijgt Josiah ook veel lof omdat hij zo waarschijnlijk de job van het personeel van McDonald’s heeft gered.

Bekijk hier de TikTok van Josiah:

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound – Josiah Vargas
Meer
Lees meer...