Marcel heeft hem gemeten: dit hebben we geleerd over de Vlaamse penis

Heb jij de voorbije week ook je penis of die van je partner aan een meting onderworpen? Het was een oproep van Marcel Vanthilt in Ook Getest Op Mensen en liefst 53.000 mensen hebben deelgenomen aan de penisenquête. Het resultaat hangt natuurlijk af van wie de vraag beantwoordt. Zo voegen mannen er graag al eens een extra centimeter aan toe.

Als je de voorbije week gesukkeld hebt om die meetlat correct te gebruiken, wel zo moet het dus…
VRT
Eén meetlat zou normaal moeten volstaan. Maar wat hebben de cijfers ons geleerd?

1. We schatten hem allemaal iets groter in.

VRT

Als we mannen mogen geloven, dan is de gemiddelde penis in erectie zo’n 15,4 centimeter lang. Vrouwen zetten hen weer met de voetjes op de grond en doen er een beetje af: gemiddeld 14,5 centimeter, zo schatten de dames in.

2. En ook jongeren zien het groots.

VRT
Vermoedelijk worden jongeren beïnvloed door percepties in de media. Misschien komt er een groot geschapen generatie aan, maar momenteel ligt de gemiddelde lengte van de Vlaamse penis op 14 centimeter.

3. En daar zijn vrouwen heel tevreden mee.

Mannen, jullie hoeven dus niet te overdrijven. De meeste vrouwen zijn best tevreden met de lengte van de jongeheer van hun partner. Voor liefst 90 procent is hij lang genoeg, bij de mannen ligt de tevredenheid met 83 procent ook vrij hoog.

4. Wie grote voeten heeft, is niet per se groot geschapen.

VRT
Heb je grote voeten, dan heb je vooral grote schoenen nodig. Als er daar onderaan al een verschil is, dan is dat met het blote oog nauwelijks zichtbaar.

5. We hoeven ons niet te schamen: de Belgische piemel doet het goed.

VRT
Vrouwen die hem toch iets langer willen zien, moeten op zoek naar Brazilianen, Afrikanen en Australiërs. Maar dichterbij moeten de Belgen voor niemand onderdoen (enkel voor de Hollanders, maar die zullen wel weer overdreven hebben). En vergeet die knappe Italianen, het stelt verder blijkbaar niet veel voor. Net zoals bij de Chinezen en de Russen.

6. Zit je tussen 12 en 15 centimeter, dan heb je een compleet normaal pietje.

VRT
Haal die meetlat dus maar boven, dan weet je meteen hoe het zit.

En, content Eva?

Meer
Lees meer...