“Mariah Carey kan niet meer zingen!” Fans delen teleurstelling op Twitter

“Mariah Carey kan niet meer zingen!” Fans delen teleurstelling op Twitter

Het eerste optreden van Mariah Carey’s Elusive Chanteuse World Tour was voor veel fans een teleurstelling. De zangeres zong vals, had moeite met de hoge noten en vergat zelfs haar tekst. Twitter was een uitlaatklep voor alle ontgoocheling.

Een van de oorzaken van het allesbehalve spectaculaire optreden van Mariah Carey was haar microfoon die van de standaard afbrak, waardoor de zangeres niet altijd goed te horen was. Maar daar kan niet alle schuld bij gelegd worden. Op videobeelden van een fan is te zien hoe Mariah last had met het halen van de hoge noten, waardoor ze soms vals zong. Ook leek ze enkele keren haar tekst te vergeten. Heel wat fans suggereren dat het misschien tijd is voor de zangeres om ermee op te houden omdat ze niet meer kan zingen.

Maar andere fans steunen haar wel nog

Maar ondanks het povere optreden zijn er wel nog fans die haar steunen en vragen om wat milder te zijn voor Mariah. Ze is net gescheiden van haar man Nick Cannon, met wie ze twee kinderen heeft, na een huwelijk van acht jaar. Een fan tweette: “Mariah Carey wilde haar fans niet teleur stellen door de show af te zeggen. Een slecht optreden betekent niet dat ze niet meer kan zingen”. Niet iedereen gaf negatieve commentaar dus.

Een vertegenwoordiger van Mariah beweert dat er helemaal niets aan de hand is. “De commentaren die we van de fans hebben gekregen waren allemaal fantastisch.” Maar misschien hebben ze alleen op ‘positive comments‘ gegoogeld…
Bron: Buzzfeed, Yahoo

Gesponsorde artikelen