Mariah Carey wordt vervolgd door eigen zus na biografie

Alison, de oudere zus van Mariah Carey, sleept haar eigen zus voor de rechtbank. Volgens haar wordt haar imago geschonden in de memoires van de zangeres. In het boek gaat Mariah in detail over de moeilijke relatie met haar zus Alison, die haar tijdens hun jeugd mishandeld zou hebben.

In september vorig jaar bracht Mariah Carey haar memoires uit in een boek genaamd The Meaning of Mariah Carey. Het is een openhartig boek waarin Mariah geen enkel onderwerp onbesproken laat en daar is haar oudere zus niet al te blij mee.

Gedrogeerd

In het boek spreekt Mariah zo over haar moeilijke jeugd en gevaarlijke gezinssituatie. Zo zou Mariah fysiek mishandeld geweest zijn door haar broer en zou een ex van haar moeder ermee gedreigd hebben om zowel Mariah als haar moeder te vermoorden.

Maar Mariahs oudere zus Alison is het vooral niet eens met de passages over zichzelf. Zo vertelt Mariah in het boek dat ze door Alison gedrogeerd was toen ze zelf amper 12 jaar oud was. Op dat moment was Alison 20 jaar oud. Toen ze gedrogeerd was, werd ze ook meegenomen voor een “levensgevaarlijke autorit” met een vriendje van een van de oudere zussen, die op dat moment een wapen op zak had. In een ander voorbeeld in het boek vertelt Mariah dat Alison haar verbrandde door kokend hete thee over haar te gooien.

1 miljoen euro schadevergoeding

Het is duidelijk dat Alison niet al te best uit het boek komt. Zelf spreekt ze van publieke vernedering en eist ze nu via de rechtbank een schadevergoeding van 1,25 miljoen dollar, zo’n miljoen euro. Alison heeft geen advocaat maar zal zichzelf verdedigen in de rechtbank. Zo weet Page Six.

Naast de persoonlijke vernedering kaart Alison ook aan dat ze zichzelf nooit heeft kunnen verdedigen over de uitspraken in het boek en dat er ook geen bewijs is over de woorden van Mariah. Verder vindt ze ook dat er in het boek oude wondes worden opengehaald over de gezinssituatie die ook voor haar heel moeilijk was. Zo werd Alison op haar tiende misbruikt en moest ze naar satanistische offerrituelen kijken.

Meer
Lees meer...