Marijn van ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriendin

Er is liefde na Blind Getrouwd! Dat is al meermaals bewezen en blijkt nu nog maar eens. Marijn, deelnemer in 2021, heeft op Instagram namelijk zijn nieuwe vriendin voorgesteld.

Het zesde seizoen van Blind Getrouwd was niet het meest succesvolle. Met Candice en Marijn bleef maar één van de vier koppels na het programma getrouwd. De twee groeiden tijdens Blind Getrouwd zichtbaar snel naar elkaar toe en er kwam al vlug verliefdheid bij kijken. Dat Candice liever in een stad dicht bij Antwerpen wilde wonen, terwijl Marijn een vierkantshoeve had gekocht in het dorpje Binkom leek even een struikelblok. Uiteindelijk besloten de twee toch om het te proberen laten werken.

Twee jaar later kwamen de twee echter tot de conclusie dat dat toch niet gelukt was. Toen lieten Candice en Marijn weten dat ze uit elkaar waren.

Nieuwe liefde

Die breuk dateert ondertussen al van meer dan tien maanden geleden en ondertussen blijkt Marijn opnieuw de liefde te hebben gevonden. Op Instagram deelde hij namelijk een foto met zijn nieuwe vriendin. “Vakanties zorgen voor de beste herinneringen. Blij dat ik ze met jou kan maken!”, schreef hij bij die foto.

“We hebben elkaar voor het eerst gezien op het evenement Solomun Open Air in het Jubelpark. Een gemeenschappelijke vriend heeft ons aan elkaar voorgesteld en het klikte meteen. We zijn de hele avond blijven praten na de eerste ‘hallo’. Het is een fijne avond geworden”, legt Marijn in Het Laatste Nieuws uit over zijn vriendin die liever anoniem blijft. “Ze staat niet graag in de belangstelling Het is nog vrij pril, we kennen elkaar nu zo’n zestal weken. De vakantie was om elkaar nog wat beter te leren kennen. Een weekje naar de zon.”

Meer
Lees meer...