Martien Meiland vanaf nu te zien in nieuw Vijf-programma ‘Cash or Trash’

Na het enorm succesvolle Chateau Meiland is onze favoriete Nederlander weer te zien op onze televisie. Vanaf vanavond schittert Martien Meiland in het nieuwe Cash or Trash op de tv-zender Vijf.

De Nederlander is op korte tijd een tv-fenomeen geworden. Na zijn eigen programma Chateau Meiland, waarin hij zijn eigen chateau in Frankrijk ging ombouwen tot chambre d’hôte, is hij niet meer van de televisie weg te slaan.

Genieten van succes

In Nederland is Martien Meiland een icoon. Hij is een graag geziene gast in panelshows, won de belangrijkste tv-prijs van het land, en is niet weg te slaan van de sociale media. Dat was ook de makers van het televisieprogramma Cash or Trash opgevallen. Zij kozen voor Martien als presentator, en dat leek met wekelijks ongeveer 750.000 Nederlandse kijkers geen slechte zet.

Het programma Cash or Trash lijkt een beetje op een combinatie van het VTM-programma Rijker dan je denkt en Stukken van mensen op Vier. Mensen komen langs met waardevolle (of minder waardevolle) spullen, krijgen te horen wat die waard zijn, en kunnen die met wat geluk verkocht krijgen aan de professionele handelaars die aanwezig zijn.

Nederlandse reacties

Nu komt het programma dus ook tot bij ons. Vanaf dinsdag 18 februari is het te zien op de zender Vijf. In Nederland is het eerste seizoen ondertussen al afgelopen, en waren de reacties iedere week verdeeld. Benieuwd of het hier in de smaak valt.

Meer
Lees meer...