Marvel teaset titel van ‘Avengers 4’ met ironische video

Marvel teaset titel van ‘Avengers 4’ met ironische video

We schreven het al vaak: het is na de geweldig pandoering die ‘Avengers: Infinity War’ uitdeelde, láng wachten op ‘Avengers 4’. Met nog een half jaar te gaan hebben we zelfs nog geen titel voor het meesterstuk op deze Avengers-saga. Ook bij Marvel weten ze dat het lang wachten is en dus publiceerden ze een behoorlijk ironische teaser.

Laten we eerlijk zijn: zelfs als je je voorbereidt op Avengers 4 door alle Avengers-films nog eens in volgorde te bekijken, blijft het pijnlijk lang wachten tot we naar the real deal mogen gaan kijken. En de topmannen bij Marvel weten dat ze het geduld van de fans danig op de proef aan het stellen zijn, maar dat erkennen ze nu dankzij een leuk (en heel kort) filmpje dat niet ontdaan is van ironie.

Is dit de titel van de vierde Avengers? Het zou best kunnen.

De ongebruikte scène hierboven is oorspronkelijk afkomstig uit Captain America: Civil War en werd op de social mediakanalen van Marvel gepost met als bijschrift “Waiting for Avengers 4 be like …” en het moet zowat het meest herkenbare moment van Marvel ooit zijn.

Dit is alles wat we al weten over Avengers 4.

Wat is de plot van Avengers 4?

Met nog zes maanden te gaan voor Avengers 4 te zien is op het grote scherm hebben we echt nog niks dat er ook maar op wijst welke richting de film uitgaat. Uiteraard zullen de overblijvende Avengers hun best doen om Thanos zijn faire maar desastreuze beleid om te draaien en de helft van het leven in het universum terug te krijgen. Dat die Time Stone en Doctor Strange er voor iets zullen gaan tussenzitten, dat lijken de fans ook te verwachten.

Avengers 4 is volledig gefilmd, laten de regisseurs weten.

Maar met zelfs geen titel, geen streep promotiemateriaal en de wetenschap dat het voor sommige Avengers de laatste film wordt, blijft het toch wat spannend afwachten. Aangezien Marvel Comic Con overslaat dit jaar, krijgen we dan ook geen trailer te zien. Alle ogen zijn nu dus gericht op Thanksgiving, wanneer de trailer voor Avengers: Infinity War gelost werd. To be continued.

Gesponsorde artikelen