Matthias Schoenaerts gaat samen met de legendarische Robert De Niro in een productie acteren

Matthias Schoenaerts gaat samen met de legendarische Robert De Niro in een productie acteren

Matthias Schoenaerts gaat samen met de legendarische, Amerikaanse acteur Robert De Niro samenwerken. Er zijn nog geen details bekend, maar waarschijnlijk zullen ze samen in een serie acteren. Gisteren postte Schoenaerts al een foto van zichzelf en De Niro op Instagram.

Matthias Schoenaerts gaat met Robert De Niro in een productie acteren. Dat zegt hij zelf aan de VRT. De Amerikaanse acteur is 74 jaar en heeft meegespeeld in kaskrakers als Taxi Driver, Goodfellas, The Godfather Part II en Casino. Schoenaerts postte gisteren al van zichzelf en De Niro op Instagram. Heel wat mensen vroegen zich af wat de twee in hun schild voerden. De post werd intussen verwijderd, maar printscreen is forever.

Matthias Schoenaerts wil nog geen details kwijt over het project. Wel kon hij verklappen dat de opnames volgend jaar doorgaan en maar liefst zeven maanden in beslag zullen nemen. Dat langdurige opnameproces doet vermoeden dat het om een serie gaat, en niet om een film.

Rond 2012 geleden brak Schoenaerts door tot Hollywood. Sindsdien heeft hij onder andere op de set gestaan met Marion Cotillard, James Gandolfini, Kate Winslet en Michelle Williams.

De Instagram-post van Matthias Schoenaerts:

Gesponsorde artikelen