Left Right
scrollTop top

Meeeer Redmayne: Newt Scamander tóch hoofdpersonage in volgende ‘Fantastic Beasts’-film


Meeeer Redmayne: Newt Scamander tóch hoofdpersonage in volgende ‘Fantastic Beasts’-film

Als we David Heyman mogen geloven, de producer van de Fantastic Beasts-films, dan is Newt Scamanders lot nog niet echt beslist. Maar J.K. Rowling bevestigt nu dat Eddie Redmayne’s personage ook in de volgende films het hoofdpersonage zal spelen. Maar daarmee weten we natuurlijk nog niets over Credence, Grindelwald of Dumbledore. Opgelet: (mogelijke) spoilers!

We zeiden het al: het zou best kunnen dat we al weten hoe de ‘Fantastic Beasts’-films aflopen. Zeker omdat David Heyman, de producer van de films, dubieuze antwoorden gaf op de vraag of Newt ook het centrale personage van de volgende films zal zijn. “Ik denk niet dat Newt in het midden van alle films zal zitten”, zei hij aan The Independent. “Ik denk dat hij er wel onderdeel van zal zijn, net als Tina, Queenie en Jacob.”

Maar wie dan wel? Grindelwald? Dumbledore? Een personage dat we nog niet kennen? Wel, J.K. Rowling, die de scripts schrijft, heeft er finaal antwoord op gegeven: Newt zelf. Want Newt heeft de ‘Fantastic Beasts’-boeken geschreven in het Harry Potter-universum. Niet onlogisch dus, misschien een communicatiefoutje in het productieteam?

Heyman vermeldde wel nog dat een bepaalde scène met Credence, de Obscurus, die oorspronkelijk wel in de film zat, maar geknipt werd, belangrijk is voor de volgende film. Daarbij zou een klein stukje van Credence z’n Obscurus ontsnappen en op een boot terechtkomen. Naar Groot-Brittannië? Of, we durven te dromen, naar Hogwarts?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.766
 • Aantal
  doden
  1.153.553
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810