Megan Thee Stallion werkt samen met Tinder voor ‘Put Yourself Out There’-wedstrijd

Tinder heeft een wedstrijd opgericht waarbij 100 mensen elk 10.000 dollar (8.250 euro) kunnen winnen. En om die wedstrijd te promoten heeft de datingapp de hulp ingeroepen van Megan Thee Stallion. In een filmpje legt ze uit wat je precies moet doen.

Zin om 10.00 dollar (8.250 euro) te winnen, en ben je niet bang om te tonen wie je écht bent? Dan heeft Tinder de ideale wedstrijd voor jou in het leven geroepen. Met de Put Yourself Out There-wedstrijd wil de datingapp z’n gebruikers aanzetten om zichzelf te zijn en zich daar niet voor te schamen. Jammer genoeg kunnen voorlopig enkel mensen uit de Verenigde Staten en Canada deelnemen.

Megan Thee Stallion

Ambassadeur van de wedstrijd is niemand minder dan rapper Megan Thee Stallion. Zij stelt de wedstrijd dan ook voor in een filmpje. “Ik wil dat iedereen zich comfortabel genoeg voelt om online te delen wie ze echt zijn”, vertelt de WAP-rapper daarin.

“Dat is waarom ik met Tinder ben gaan samenwerken om een miljoen dollar weg te geven. Om de mensen in de bloemetjes te zetten die hun ‘echte ik’ gebruiken online. En door de mensen die dat al doen in de verf te zetten, willen we de anderen overtuigen om dat ook te doen.”

Put Yourself Out There

In de video legt Megan Thee Stallion ook uit wat de deelnemers precies moeten doen. Eerst en vooral moeten ze een profiel maken dat hun echte zelf toont, zonder filters. In dat profiel moeten deelnemers hun persoonlijkheid op een originele manier tonen.

Deelnemen doe je door een screenshot van dat profiel te delen op Instagram, en in die post Tinder te taggen. Zorg wel dat je Instagram-profiel openbaar staat. Bij de screenshot deel je de hashtags #PYOTChallenge en #contest.

Meer
Lees meer...