Megan van ‘Temptation Island’ brengt nu al een bezoekje aan de plastisch chirurg

Megan van ‘Temptation Island’ brengt nu al een bezoekje aan de plastisch chirurg

Megan, die als eerste ‘all the way’ ging op ‘Temptation Island’, ziet er tegenwoordig een beetje anders uit. De 18-jarige Oostendse bracht een bezoekje aan de plastisch chirurg en koos daar voor lipfillers om haar lippen wat voller te maken. Wat denken jullie van haar nieuwe look?

Dat Temptation Island een ingrijpende impact heeft gehad op het leven van de 18-jarige Megan moeten we jullie niet meer vertellen. Na amper vier dagen kwam ze tot het besef dat haar relatie met Kevin niet goed was voor haar en ruilde ze hem in voor de knappe verleider Joshua. Maar nu heeft ze ook iets anders veranderd in haar leven. Haar uiterlijk.

Nieuwe lippen

De amper 18 jaar oude Megan heeft een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg waar ze haar lippen liet bijwerken.

De piepjonge deelneemster aan Temptation Island koos, in navolging van onder andere Kylie Jenner en recent ook Pommeline, voor lipfillers.

Hello new me?

Megans nieuwe lippen kunnen natuurlijk ook een bewijs zijn van een nieuwe fase in haar leven.

Een leven zonder Kevin, maar met Joshua zou je denken? Maar dat zal jammer genoeg niet het geval zijn. Want de jongere broer van Joshua, Ashley, liet weten dat zijn Temptation-broer momenteel een relatie heeft met een zekere Emily.

Yana

Megan kan het de laatste tijd opvallend goed vinden met Yana Daems, de verleidster die luisterde naar het “koekerond”-verhaal van Kevin, en binnenkort Temptation Island zal verlaten.

De twee kenden elkaar al langer uit het uitgaansleven en lijken volgens hun sociale mediaprofielen tegenwoordig onafscheidelijk.

Nu is Yana zoals we weten niet vies van een beetje plastische chirurgie, dus zou zij Megan hebben geïnspireerd om haar lippen wat volumineuzer te laten maken?

Wat denken jullie? Zijn jullie fan van de nieuwe lippen van Megan? Of vinden jullie haar toch een beetje te jong om onder het mes te gaan?

Screenshot Instagram

Gesponsorde artikelen