Meghan Markle zet de laatste stap richting échte Britse royalty door een plaatsje in dit museum

Meghan Markle zet de laatste stap richting échte Britse royalty door een plaatsje in dit museum

Je mag het gerust een hele eer noemen, maar Meghan Markle wordt zo ook symbolisch gezien als een nieuwe Britse superster: ze wordt opgenomen in Madame Tussauds wassenbeeldenmuseum. Welke kleren Markle aanheeft en op welke gelegenheid het beeld gebaseerd zal zijn, wil het museum nog niet verklappen. 

Je zou kunnen zeggen dat je er pas écht toe doet als je in Madame Tussauds terechtkomt. Het wassenbeeldenmuseum in Londen is nog steeds één van dé topattracties en je kan er dan ook helden en celebs van alle hoeken van de wereld en van alle beroepen tegenkomen. Nu Meghan Markle gaat trouwen met prins Harry is er geen twijfel mogelijk: ze hoort thuis aan zijn zijde in het museum.

Dat bevestigde het museum dan ook in een persbericht: ze zijn al sinds de officiële verloving van het koppel aan de slag gegaan om Markle een wassen beeld naast dat van haar toekomstige man te bezorgen. Het duurt wel even eer zo’n wassen beeld gemaakt is, maar tegen eind dit jaar zou Markle al naast Harry moet schitteren.

“Het is duidelijk dat Meghan al in het hart van het publiek zit. Als de ene helft van waarschijnlijk het beroemdste koppel ter wereld op dit moment, heeft ze al haar eigen stempel gedrukt op haar vrijwilligerswerk en haar werk als rolmodel”, laten ze bij Madame Tussauds optekenen. Blijkbaar was Markles acteerwerk niet voldoende om haar een plekje in het wereldberoemde museum te bezorgen, nu ze trouwt met een prins, kan het wel.

Outfit?

“Later dit jaar krijgen bezoekers de kans om ‘Meghan’ te ontmoeten” zegt Tussauds nog, maar in welke outfit, dat blijft nog een goedbewaard geheim. Al denken wij dat de de outfit die Markle droeg om haar verloving met Harry aan te kondigen, een goede kans maakt. Ook prins William en Kate Middleton zijn namelijk zo afgebeeld.

Meghan en Harry treden in het huwelijksbootje op 19 mei 2018, in Windsor Chapel. Er zijn meer dan 2.000 mensen uitgenodigd op het huwelijk, waaronder ook heel wat gewone mensen en personeel. Voor Markle is het haar tweede huwelijk, voor Harry z’n eerste. Naar aanleiding van het huwelijk liet Markle zich trouwens in de Anglicaanse kerk dopen. Harry’s familie is namelijk letterlijk het hoofd van de Anglicaanse kerk in het Verenigd Koninkrijk.

Harry

Momenteel staat Prins Harry in z’n legeruniform in Madame Tussauds, of dat zo blijft, is niet helemaal duidelijk. Nog voor het huwelijk dit jaar zal Markle daar bij haar prins komen te staan, wie na mei een tripje naar Londen heeft gepland, kan er dus naar uitkijken.

Gesponsorde artikelen