Melania dient Donald Trumps ex-vrouw van antwoord na ‘mediageile uitspraak’

Melania dient Donald Trumps ex-vrouw van antwoord na ‘mediageile uitspraak’

Wie dacht dat de Trumpsaga stilaan voorbij was, heeft zich serieus mispakt. Want nu is First Lady Melania Trump een beetje pissig op Ivana, de ex-vrouw van haar man. Melania diende haar van antwoord nadat Ivana zichzelf de First Lady noemde.

Je zou denken dat de president en z’n First Lady betere dingen te doen hebben, maar niets is minder waar. Melania gaf Trumps ex-vrouw Ivana een sneer nadat ze een opvallende uitspraak deed bij de ochtendshow Good Morning America op de televisiezender ABC. Ze gaf er een interview om haar nieuwe boek, Raising Trump, te promoten.

Ivana gaf toe nog regelmatig met haar ex-man te praten en noemde zichzelf vervolgens ‘the First Lady’: “Ik heb een rechtstreeks telefoonnummer van The White House maar ik bel hem niet vaak omdat Melania er is. Ik wil geen jaloezie uitlokken, maar ik ben eigenlijk de eerste vrouw van Trump, wat van mij de echte First Lady maakt.” En dat schoot dus in het verkeerde keelgat bij Melania.

Bekijk het interview hier (de beruchte uitspraak zie je vanaf 0:45):

Melania noemde de uitspraak ‘aandachtzoekend’. Dat deed ze via haar woordvoerder Stephanie Grisham. Trump en Ivana trouwden in 1977 en gingen vijftien jaar later uit elkaar. Ze kregen drie kinderen: Ivanka, Donald Jr. en Eric. In haar boek heeft ze het gedetailleerd over haar huwelijk.

Gesponsorde artikelen