Melania Trump kan dus wél lachen!

Melania Trump kan dus wél lachen!

Amerikaanse first lady Melania Trump vertoeft momenteel samen met haar echtgenoot president Donald Trump in Zuid-Korea. Melania bracht een bezoek aan de Amerikaanse ambassade in Seoul. Toen ze een evenement bijwoonde om jonge meisjes aan te moedigen meer te sporten, zagen we een menselijke kant van de doorgaans kille first lady. 

Donald en Melania Trump vieren vandaag hun eerste verkiezingsverjaardag. Precies één jaar geleden won Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen. In het afgelopen jaar hebben we first lady Melania Trump maar zelden op een spontane glimlach kunnen betrappen. Maar in Zuid-Korea liet ze toch een spontane kant van zichzelf zien.

Oprechte glimlach

Melania woonde een evenement bij in Seoul dat jonge meisjes wilde aanmoedigen om aan sport te doen. Dit met het oog op de Olympische Winterspelen die binnen enkele maanden plaatsvinden in Zuid-Korea. Naast Melania was ook de populaire Zuid-Koriaanse zanger en acteur Choi Minho aanwezig.

Toen de meisjes naast Melania plots begonnen te gillen, dacht ze eerst dat het was omdat ze fan waren van haar. Maar al snel had ze door dat de meisjes fan waren van het popidool naast haar. Toen de Amerikaanse first lady zich bewust werd van haar vergissing viel ze uit haar rol en begon ze spontaan te lachen. En dat moment van menselijkheid werd haar in dank afgenomen. Het fragment gaat helemaal viraal in Zuid-Korea en verschillende mensen tweetten hun verbazing en lof over de spontaniteit van de first lady.

Gesponsorde artikelen