Melania Trump lijkt op 15 jaar niet één dag verouderd: lang leve botox? Zij zegt alvast van niet …

Melania Trump lijkt op 15 jaar niet één dag verouderd: lang leve botox? Zij zegt alvast van niet …

Melania is ondertussen al 47 jaar, maar ze ziet er nog steeds enorm goed uit. Als je foto’s van jaren geleden bekijkt, dan lijkt ze op die tijd ook geen dag ouder geworden. Een wonder der natuur? Velen zeggen dat dat eerder te wijten is aan de hedendaagse medische kunsten à la botox en plastische chirurgie. Melania ontkent echter in alle toonaarden …

“Ik heb nooit iets laten veranderen”, zei ze vorig jaar nog in een interview in GQ, “Een hele hoop mensen zeggen dat ik allerhande ingrepen heb ondergaan aan mijn gezicht, maar ik heb niets gedaan.” Velen trekken echter grote ogen als ze die uitspraken horen, waaronder ook cosmetisch dokter Dev Petal: “Ik merkte al snel de overduidelijke tekenen van Botoxgebruik op wanneer ik haar bezig zag in een televisie-interview.”

“Ze gaf een eerder persoonlijke inkijk in haar achtergrond, maar het bovenste deel van haar gezicht bewoog niet in harmonie met haar woorden”, legt de dokter uit aan Daily Express. “Het bewoog zelfs helemaal niet. Dat suggereert hevig Botoxgebruik.”

“Ik leef gewoon gezond”

Ook plastische chirurgie zou haar niet vreemd zijn, althans volgens plastisch chirurg Jag Chana. “Haar neus is nauwer dan vroeger en het tipje van haar neus is verfijnd”, verklaart Chana. “Vergeleken met haar oudere foto’s lijkt haar bovenlip ook veel dikker, dat duidt dan weer op vulstoffen in haar lippen.” Die bevindingen worden nog door verschillende dokters beaamd.

Maar volgens Melania zelf is hier niets van waar. “Ik leef gewoon gezond”, zegt ze. “Ik draag zorg voor mijn huid en mijn lichaam.” Ze heeft het, naar eigen zeggen, niet alleen niet gedaan, maar ze is er ook gewoon tegen. “Ik ben tegen Botox, ik ben tegen injecties. Ik vind dat je daarmee je gezicht en je zenuwen schaadt. It’s all me. Ik zal sierlijk ouder worden, net zoals mijn moeder.” En als je dat niet gelooft, maakt ze je waarschijnlijk wel iets anders wijs …

Gesponsorde artikelen