‘Men In Black’ krijgt een spinoff en deze ‘Thor’ en ‘Infinity War’-sterren verklappen al wat details

‘Men In Black’ krijgt een spinoff en deze ‘Thor’ en ‘Infinity War’-sterren verklappen al wat details

Wat is de plot van de Men in Black-spinoff? Enkel de schrijvers en acteurs weten het al, maar gelukkig zorgt de promotour van ‘Avengers Infinity War’ voor loslippige acteurs. Tessa Thompson (‘Thor: Ragnarok’) en Chris Hemsworth (Thor himself) zijn de men in black van dienst en vertellen al wat over de plot. 

Men in Black is de laatste in een lange reeks films die een spinoff krijgt. De originele Men in Black, Tommy Lee Jones en Will Smith, worden vervangen door twee nieuwe zwarte pakken. In dit geval Tessa Thompson, die je kent uit Thor: Ragnarok en Chris Hemsworth, Thor himself. De twee schitteren nu op het scherm bij Avengers: Infinity War. Tijdens de promotietour voor de blockbuster praatten ze ook met Variety over MIB: de spinoff.

Internationaal

Waar zal de vierde film over het alienbureau over gaan? Wel, we leren ook Men in Black kennen uit andere landen, want de VS is natuurlijk niet het enige land met een bureau. “De schrijvers proberen andere locaties uit om de film uniek aan te laten voelen”, zegt Hemsworth. “Dus ik denk dat je verschillende landen gaat zien, en andere steden dan eerder.”

Humor is natuurlijk ook een belangrijk element in de Men in Black-films, de combo Tommy Lee Jones en Will Smith wordt een moeilijke om te overtreffen. Maar Hemsworth heeft er vertrouwen in, al snapt hij ook dat het iconische rollen zijn. “We zijn nu aan het script bezig en we proberen er net zoveel humor in te stoppen als in eerdere delen. Het zijn natuurlijk grote schoenen om te vullen, dus we werken heel hard om het episch én leuk te maken.”

Hemsworth en Thompson als Men in Black

Ook Thompson is duidelijk blij dat ze mee mag werken aan de franchise. Ze is duidelijk ook grote fan en bereidde zich grondig voor op de rol. “Ik hou van deze films. Ik denk dat ze nog steeds goed zijn, ik heb ze onlangs nog eens gekeken. Ik hou er echt van”, zegt de actrice. Hmm, of wij zo enthousiast waren over de derde film, weten we eigenlijk niet.

Maar verandering van spijs doet zeker eten, een nieuwe set en nieuwe acteurs zullen dus wellicht een frisse wind doen waaien door het agentschap. “Het is nu een internationaal team geworden, dus je krijgt allerlei soorten agenten van over heel de wereld te zien.” En van in het hele melkwegstelsel, zoals gewoonlijk.

Men in Black wordt verwacht in 2019, vanaf juni dit jaar wordt er gefilmd in Londen.

Gesponsorde artikelen