Merry Pitchmas! De derde ‘Pitch Perfect’ belooft een aca-mazing kerstfeestje

Merry Pitchmas! De derde ‘Pitch Perfect’ belooft een aca-mazing kerstfeestje

Zet je klaar voor minstens één karaoké-avond rond de Kerstdagen, want dan komt de derde Pitch Perfect-film in de zalen! En omdat we weten dat een vervolgfilm niks is zonder zijn sterspelers hebben we fantastisch nieuws voor jullie: een héél groot stuk van de cast komt terug. Klaar voor nog wat acapella-feelgood? Wij wel!

Dat er een derde Pitch Perfect-film aan zit te komen, dat wisten we al, maar dat hij al voor met de kerstdagen is, klinkt velen waarschijnlijk als een zalig nieuwtje in de oren. Maar wat is een sequel als je favorieten uit de vorige film er niet meer inzitten? Niet getreurd, bij Pitch Perfect 3 is er geen reden tot klagen, want de belangrijkste personages keren gewoon terug!

Anna Kendrick, bijvoorbeeld. Want geen Pitch Perfect zonder hét lichtend voorbeeld die toonde hoe je met twee kopjes en een steengoede stem alleen al genoeg hebt om een hele film recht te houden. Oorspronkelijk had Kendrick gezegd dat ze ’t geen derde keer zou doen, dus wij hopen op een fantastisch script én de beste meezingers in a-capella-vorm.

Ook Rebel Wilson (Fat Amy) is terug van de partij. Zij had direct toegezegd voor een vervolg, en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. Anna Camp (Aubrey Posen), Hailee Steinfeld en Brittany Snow vervolledigen de (oude) cast van Pitch Perfect, maar volgens ons zijn dat zéker genoeg anciens om die nostalgie van de baan te helpen. Op naar een merry pitchmas!

Hier is ie nog eens … hou je cups maar klaar!

Gesponsorde artikelen