Met de nieuwe feature van Google Calendar wordt het supermakkelijk om je goede voornemens eindelijk na te leven

Met de nieuwe feature van Google Calendar wordt het supermakkelijk om je goede voornemens eindelijk na te leven

Altijd al Spaans willen leren, gitaarlessen willen volgen of simpelweg om te beginnen lopen, maar vind je de tijd niet? Google to the rescue, want de technologiegigant heeft een geweldige nieuwe feature toegevoegd aan z’n Calendar. Vanaf nu kan je Goals gebruiken en leer je ongetwijfeld snel nieuwe dingen. 

Google Calendar mag bijna tien kaarsjes uitblazen en speciaal voor die gelegenheid heeft Google een compleet nieuwe feature toegevoegd aan de kalenderapplicatie: Goals. Daarmee kan je, zoals het woord al verraadt natuurlijk, nieuwe doelen stellen in je leven. Vermits de feature gelinkt is aan je agenda, wordt het veel makkelijker om er ook echt voor te gaan en tijd uit te trekken om je doel te bereiken.

Stel, je hebt bijvoorbeeld als doel om sportiever te worden en je wil – eindelijk – gebruik maken van je fitnessabonnement. Dan kan je via Goals in je agenda aanduiden hoeveel keer per week je naar de fitness wil gaan, hoe lang je wil sporten en op welk moment van de dag je het liefst gaat. Dan kijkt Google hoe dat in drukke agenda past. Stel dat je uiteindelijk toch niet kan gaan wanneer Google je fitnessuurtje had ingepland, wordt de afspraak automatisch verzet.

Gelukkig gaat het niet alleen om nieuwe dingen leren of sporten, maar kan je jezelf ook verplichten om meer tijd vrij te maken om te relaxen, videospelletjes te spelen of gewoon om tijd door te brengen met je familie en vrienden.

Zo werkt het:

Check hier alvast het promofilmpje:

Gesponsorde artikelen